Temel Karamollaoğlu; Ülkeyi yönetemeyenlerin beka sorunu var…

Haber Etkin: Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, merhum Başbakan Necmettin Erbakan için Eyüp Sultan Camisi’nde okutulan mevlite katıldı.

Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu, İstanbul Eyüp Sultan Mitinginde Konuşuyor.

Saadet Partisi paylaştı: 28 Şubat 2019 Perşembe

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nca, merhum Başbakan Necmettin Erbakan için Eyüp Sultan Camisi’nde mevlit okutulurken Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da etkinliğe katıldı. 

Mevlitin ardından, Genel Başkan Karamollaoğlu, Sadet Partisi İstanbul İl Başkanı Hakkı Sevim, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı İlker Çiftçi ile birlikte Eyüpsultan Meydanı’ndaki partililere seslendi.

 Haber Etkin; Türkiye’nin bir beka sorunu olmadığını belirten Karamollaoğlu, “Ülkemizin bir beka sorunu olduğu kanaatinde değiliz. Beka problemi yok mu? Var ama ülkenin değil ülkeyi yönetemeyenlerin bir beka problemi var.” diye konuştu.

Yerel seçimlerinde gösterilecek başarı ile ülke yönetimine talip olacaklarını vurgulayan Karamolllaoğlu, “Genel yönetimden önce mahalli idarelerde ‘Milli Görüş’ geleneğinin ne olduğunu hizmet ederek göstereceğiz.” dedi.

Seçmenlerin partilerini sevdiğini ancak kendilerine oy vermediğini söyleyen Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

Allah sizden razı olsun, sizi destekliyoruz’ diyorlar ama geçen dönem olduğu gibi bu sevgi sandığa yansımadı. Şimdi sizden dileğimiz şu: seçim sevgiyle değil, bağlılıkla değil sandıkta kazanılıyor. Artık eski safdillik kalktı gibi gözüküyor. İnsanlarımız, ben bile söylemeden ‘Sizinle beraberiz, sizi sandıkta destekleyeceğiz’ diyorlar. 31 Mart ülkemizin Saadet’e olan güveninin sandığa yansıdığı gün olacak dedi.

Yapılan Miting konuşmasının ardından sona erdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir