CHP EYÜPSULTAN İLÇE ÖRGÜTÜ; ‘’23 HAZİRAN DEMOKRASİ ZAFERİ’NİN İKİNCİ YILDÖNÜMÜNÜ ALANLARDA KUTLADI

CHP Eyüpsultan Örgütü; ‘’23 Haziran Demokrasi Zaferi’nin ikinci yıldönümünü alanlarda kutladı

23 Haziran Demokrasi zaferinin 2’nci yıldönümünde CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı yine alanlarda. TÜRKİYE’de Herşey çok güzel olacak dedi

CHP Eyüpsultan İlçe örgütü ‘’23 Haziran İstanbul seçimi Demokrasi Zaferinin’’ 2’nci yıldönümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını ilettiler Eyüpsultan Esnafının ve halkın sorunlarını dinlediler.

‘’23 Haziran Demokrasi Zaferi’’ kutlamaları ve alan çalışmalarına CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’ın ev sahipliğinde Çok sayıda Örgüt Emekçisi CHP Eyüpsultan İlçe Yöneticileri, Eyüpsultan Kadın Kolu İlçe Başkanı Arzu Altunay ve yöneticileri.

Eyüpsultan Gençlik Kolu İlçe Başkanı Taylan Parlak ve Yöneticileri beraberinde, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun yanın sıra 23 Haziran seçimlerinde bölgede çalışmalarda bulunan Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, Sivas İl Başkanı Yılmaz Coşkun, CHP Parti Meclisi Üyesi Nefaf Bilek, Gaziantep Millet Vekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya’da eşlik ettiler.

Ayrıca önceki dönemlerde görevde bulunan CHP Eyüpsultan ilçe Başkanları Safi Karayalçın, Memet Sevim, Sinan Akçiçek de çalışmalara katılarak destek verdiler.

31 Mart 2019 seçimlerinde CHP’den Millet İttifakının adayı olarak Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı olan Emel Bilenoğlu da alan çalışmalarına katılarak destek verdi.

Yine 31 Mart seçimlerinde Eyüpsultan Belediye Meclisinde göreve seçilen CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi ve İBB Meclis Üyesi Şimdiki Grup Başkan Vekili Ali Haydar İşkar, CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi Ünsal Aykutoğlu, CHP Eyüpsultan Meclis Üyesi ve Önce ki dönem Grup Başkan Vekilleri Zülfü Çakar, Mustafa Tüysüz’ün yanın sıra CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri Ramazan Güven, Sema Balcı, Emine Çelik’te çalışmalara katılarak destek verdiler.

Geç saatlere kadar süren çalışmalar, Harbiye Cemil Topuz Açıkhava sahnesinde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu, CHP MYK ve Parti Meclisi Üyeleri, CHP’den seçilen Millet İttifakı İlçe Belediye Başkanları, CHP Milletvekilleri, Anadolu’nun 81 ilinden çalışmalara katılan Millet İttifakı İl Başkanları yöneticiler, Millet İttifakının içinde yer alan siyasi parti temsilcileri, Muhtarlar, STK temsilcilerinin katıldığı Demokrasi Şöleni Kutlamaları etkinliğiyle sona erdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir