Temel Karamollaoğlu: Adalet, yürütmenin insafına kaldı

Example HTML page

Temel Karamollaoğlu: Adalet, yürütmenin insafına kaldı

Saadet Lideri ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, Adana’da binlere seslendi… Adana İstasyon Meydanı’nda düzenlenen mitingte binlere seslenen Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, ülkenin yaşadığı sorunlara yönelik çözüm yolları sundu. Karamollaoğlu, “Saadet iktidarı, milletin iktidarıdır” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, Çukurova’nın kalbi Adana’da binlere seslendi. Miting saatinden önce alana gelen binler aşırı sıcaklara rağmen ‘Bilge Başkan’ları Karamollaoğlu’nu yalnız bırakmadı. Bir mitingten öte adeta festival havasında geçen mitingte büyük bir coşku ve heyecan yaşandı.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE BARIŞ OLMAZ
“Adaletin ve hakkın olmadığı bir ülkede barış olmaz” diye Saadet lideri Karamollaoğlu, “Siz eğer ülkede adaleti sağlayamıyorsanız, işte o zaman sorun daha büyük demektir. Adalet her şeyden önemlidir. Adalet maalesef yürütmenin insafına bırakıldı. Eğer biz iktidar olursak işte bu gidişatı değiştirerek, Cumhurbaşkanının partili değil, tüm vatandaşı kucaklayan yürütme organı olarak ayıracağız. Adalet her vatandaşımız için gereklidir. Adalet sistemini tek adama yüklemek ülkemiz için, zarardan başka bir şey değildir” şeklinde konuştu.

VATANDAŞIN PARASI RANTİYEYE GİDİYOR
“Bugüne kadar ülkemizde yürütülen ekonomi politikaları ülkemizi zenginleştirmedi, obezite hastalığı gibi şişirdi” diyen Karamollaoğlu, “Ülkemizde vatandaşa ödenecek para borçlara ve rantiyecilere gidiyor” dedi. Karamollaoğlu, “Biz rantiyeci derken havadan para kazanan ve spekülasyon yaşatan insanları kast ediyoruz. Elbette bunların önünü keserek hep birlikte kalkınacağız. Bu esnada Fenerbahçe’yi de anmadan geçemiyorum. Aziz Yıldırım 20 yıl hizmet etti. Ancak, taraftar Aziz başkana yeter dedi ve değiştirdi. İşte buna biz dip dalga diyoruz. İşte bu dip dalga ile biz de 24 Haziran’da sandıkları dip dalga ile patlatarak geleceğiz” şeklinde konuştu.

ÇÖZÜM REÇETESİNİ SUNDU
‘Bilge Başkan’ sloganları ile Adana İstasyon Meydanı’nda düzenlenen mitingte kürsüye çıkan Saadet Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, ülke ve dünya gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Karamollaoğlu, ayrıca ülkemizde yaşanan sorunlara yönelikte çözüm yollarını sundu.

KUTUPLAŞMANIN REÇETESİ OLDUK
Yaklaşan 24 Haziran seçimleri süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, “Ben seçimleri kavgaların, sataşmaların, iftaraların yapıldığı bir dönem olarak görmüyorum. Seçimler ülke gündeminin dile geldiği, siyasi partilerin bu gündeme ilişkin değerlendirmelerinin yapıldığı bir süreçtir. Kavga değil birliktir. Bugün baktığımız zaman ise bu durumdan çok uzak bir süreç karşımızda. Bu sürecin reçetesi ise kamplaşmadan, kutuplaşmadan uzak kardeşliğe ve kucaklaşmayı kendine şiar edinmiş anlayışımız oldu.” dedi.

ADALET KAMİL MANADA TESİS EDİLECEK
“Cumhurbaşkanı partisiz olmalıdır” diyerek konuşmasına devam eden Karamollaoğlu, “Kuvvetler ayrılığı ortadan kalkmış durumda. Yapılan yanlışlar ne denetlenebiliyor nede hesabı sorulabiliyor. Adalet artık yürütmenin denetimine girmiş durumda. Saadet iktidarında bu durum ortadan kalkacak. Adalet kamil manada sağlanacak. Kuvvetler ayrımı güçlendirilecek. Bunun dışında sosyal adalette sağlanacak.”

ÇOK GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GELİYORUZ
Fenerbahçe Spor Kulübü’nde yaşanan yönetim değişikliğini hatırlatan Karamollaoğlu, “Fenerbahçe’de yaşananların, bu seçimde de yaşanacağına inanıyorum. Bir dip dalga geliyor. Bunu görüyoruz, duyuyoruz, hissediyoruz. Bu durum da hükümeti korkutuyor. Onlarda adeta bir sendroma neden oluyor. Ama biz buna inanıyoruz ki bu dip dalga 24 Haziran’da kendini gösterecek ve biz sandıkları patlatacağız.” diye konuştu.

SADECE BİNA DİKMEYE ÇALIŞIYOR KAFALARI
Ülkenin yaşanan sorunlar ve yanlış politikalar nedeni ile bir keşmekeşin içine girdiğini ancak hükümetin bunu görmezden geldiğini vurgulayan Karamollaoğlu, “Bu arkadaşların gözü problemli uzağı yakını fark edemiyorlar. Türkiye bu ekonomiyle düze çıkamaz. Çünkü bu arkadaşlar üretime dayalı yatırımlar yapmıyor, tüketime dayalı bir sistem kurmuşlar. Bunların kafası iki şeye çalışıyor. Biri beton, diğeri asfalt.” ifadelerini kullandı.

YOLSUZLUĞU KALDIRACAĞIZ
Hükümetin dış yatırımcıları gözlediğini belirten Karamollaoğlu, “Gelelim sanayici kardeşlerimize hükümet bizim sanayici ve üreticimizi bırakıp, Dış yatırımcıları gözlüyor. Arkadaş bizim sanayicimiz biraz nazlıdır yatırım yaparken tedirgin olur, ancak bizi şaha kaldıracakta onlar olacaktır. Sanayici nazlıdır, devletini her zaman yanında görmek ister. Onun için biz bu konuyu gündeme getirdiğimizde şunlara bak diyorlar. Yatırıma yöneleceğiz ve tarımı kalkındıracağız diyoruz. Peki kaynağı nereden bulacaksınız diyorlar. Diyoruz ki, yolsuzluğu ve rüşveti kaldıracağız” diye konuştu.

BÜYÜK BİNALAR İLE EĞİTİM DÜZELMEZ
Hükümetin eğitim politikalarını de eleştiren Karamollaoğlu, “Bu arkadaşlarımız iş başına gelirken biz modern eğitim getireceğiz dediler. Bunu da akıllı tahta, yeni sıra ve binalar ile tabletlerle yapmaya çalıştılar. Eğitimi bile sadece bunlara bağlamışlar. Müfredat ne de öğretmen ve öğrenci onları hiç ilgilendirmiyor” dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir