Meral Akşener Gümüşhane’de: Hatırlayan var mı? 726 şehidimiz var

Example HTML page

Meral Akşener Gümüşhane’de: Hatırlayan var mı? 726 şehidimiz var

Akşener Gümüşhane’de konuşuyor. Ana akım medyada pek yer bulamayan İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Akşener, hendek sürecine değindi. Bakan çocuklarına değinmeyi de ihmal etmedi.

Uzun zaman sonra ana akım medyada bir mitingi yayınlanan Akşener, Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde pek gündeme gelmeyen hendek sürecine dair konuştu. Akşener’in konuşmalarından satır başları şu şekilde:

14 şeker fabrikasının satış çıktı satışı. Şeker fabrikalarını satın alanlara sesleniyorum. CB olduğum gün bunları sizden alacağım.

Şimdi bir başka şey daha var. Hendekler kazıldı bu ülkede, valilere kafanı çevir görme dendi. Sonra PKK’yla papaz oldular, arkasından hendek kazanlarla mücadele edildi. Hatırlayan var mı? 726 şehidimiz var bizim orada. Hendek meselesinin sonunda hendekleri kapatabilmek için sizin evlatlarınız şehit oldu, şehit.

Bunlar ana kuzusu, bunlar kiminin nişanlısı, kiminin babası. 726 şehit var. Sizin yaptığınız her hatanın sonucunu bu milletin evlatları canıyla ödüyor. Onun için 24 Haziran’da bir karar vereceksiniz. Ya bu devren dönecek ya da her şey değişecek.

Kadınlar şiddet görmeyecekler. Küçücük çocuklarımız istismar edilmeyecek. Kırılacak yakılacak o eller. Gençlerimiz iş bulacak. Esnafımız siftahsız kepenk kapatmayacak. Ve parlamenter sistemi iyileştirişmiş bir halde yeniden tahkim edeceğiz. Bu düzen değişecek. Hakimlerimiz bağımsız, objektif ve tarafsız olacak.

AKP’den kağıt götürmeden taşeron işçisi olamıyor çocuklarınız. Çocuklarınızın cebinde ya 1 lira var ya da hiç yok. ‘’Hangi evdesin oğlum? Rezidanstayım baba. Evde para var mı oğlum? Yok baba az bir şey var? Ne kadar oğlum? 2 trilyoncuk baba.

Bakan çocuklarının, bir baltaya sap olamamış çocukların evinden 2 trilyon çıkıyorsa bu düzen değişmelidir. Ben bakan çocuklarını yerine vatan çocuklarının yanında duracağız.

Şimdi polis kardeşlerim emniyet tedbiri almışlar. Bu meslek grubu canı cebinde bizi korur.

Şimdi bunların 3600 liralık ek gösterge gibi bir problemleri var. 3600 Allah’a bin şükür. Şu anda sayın Erdoğan başta olmak üzere şu an herkes polisin 3600 ek göstergesini konuşur oldu. Allah bana nasip edecek. Ben onların nasıl yaşadığını biliyorum.

Bana 4 polis verdiler. Biz 7 aydır harıl harıl geziyoruz. 7 aydır çoluk çocuk göremiyorlar. Vatandaşla iç içe olmak daha iyi. Şimdi milletin adamı 300 korumayla geziyor. Milletin adayı da 4 polisle geziyor.

İman ile korku aynı yürekte yaşamaz. Masaların altına nasıl saklanıldığını gördüm. Halbuki biz eğer inanmışsak ecele iman etmeliyiz. Onun için aranızda bulunmak benim için bir ayrıcalık.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir