Soylu gazeteleri hedef almayı sürdürüyor: Şimdi de Cumhuriyet!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 30 Nisan’da BirGün’ü, 8 Mayıs’ta da Sözcü ve Karar gazetelerini hedef aldıktan sonra bu kez de Cumhuriyet gazetesini hedefine koydu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteleri hedef almayı sürdürüyor. Geçen haftalarda önce gazetemiz BirGün’ü, ardından Sözcü ve Karar gazetelerini hedef alan Soylu, bugün de Cumhuriyet gazetesini hedefine koydu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in itirafları ardından ortaya çıkanları “Derin İlişkiler” ifadeleriyle manşetine taşıyan Cumhuriyet gazetesi hakkında kişisel Twitter hesabından paylaşım yapan Bakan, “Sizin tarihiniz, derin, kirli ve karanlık ilişkiler tarihidir” dedi, “Hesabını hukuk önünde vereceksiniz” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet gazetesinin bugünkü manşeti şöyle:

soylu-gazeteleri-hedef-almayi-surduruyor-simdi-de-cumhuriyet-874505-1.

İçişleri Bakanı Soylu, 30 Nisan’da görevinden alınan eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’la ilgili bir haber nedeniyle “PKK’lı BirGün Gazetesi” ifadeleriyle gazetemizi hedef almıştı.

8 Mayıs günü de Sözcü ve Karar gazetelerini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik haberleri üzerinden hedef alan Bakan, “Yalan söylemeyi iftira atmayı demokrasi olarak tarif eden, tüm kavramları iğdiş eden hastalıklı zihniyet…” demişti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir