Sevilen iş ve siyaset insanı Ömer Kutlu neredeyse tüm ailesini depremde kaybetti

Example HTML page

Sevilen iş ve siyaset insanı Ömer Kutlu, Adıyaman’da yaşayan neredeyse tüm ailesini Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 depremde kaybettiği öğrenildi

Uzun yıllardır öncesi Eyüpsultan’da şimdi ise Bakırköy’de siyaset yapan sevilen iş ve siyaset insanı Ömer Kutlu, 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremde Adıyaman ilinde yaşayan kıymetli Annesi Aysel Kutlu (1957) ve uzun yıllar eğitim camiasına hizmet etmiş demokratik mücadele içinde her zaman yerini almış binlerce gencin yetişmesine öncülük etmiş tarihsel olarak da iz bırakan Emekli Eğitimci İbrahim Kutlu (1954)’ü ikisi doktor, biri tıp öğrencisi yeğenleri olmak üzere çekirdek ailesinden 12 kişiyi, geniş ailesinin ise neredeyse tümünü kaybetti.

Adıyaman’da deprem de yıkılan Bozbey Apartmanında değerli amcası- yengesi Zeynel – Nimet Kutlu ve yeğenleri Dr. Nimet Büşra Kutlu (27), Dr. Gültekin Kutlu (26) ve Tıp Fakültesi 4 sınıf Öğrencisi Mehmet Metin Kutlu (20) enkaz altında kalarak yaşamlarını yitirdi.

99 Marmara depreminde Bolu seben de görev yapan Doktor kardeşinin deprem sonrası Adıyaman Alitaşi Mahallesine taşındıkları ve yaklaşık 50 kişinin hayatını kaybettiği Bozbeyi Apartmanı enkazından 3 gün sonra çıkarıldığı öğrenildi.

Ömer Kutlu Ailesini Kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu;

Deprem sabahı kendi aracıyla yola çıkarak Adıyaman’a giden Ömer Kutlu ailesinin enkazdan çıkarılması esnasında kendini arayan, mesaj atan herkese mesaj atarak dönüş yaptığını ve teşekkür ettiğini belirtirken ulaşamadıkları dostlarından anlayış beklediğini belirtti.

Haber Etkin Ailesi olarak : Değerli dostum can kardeşim Ömer Kutlu’nun Sevgili Annesi Aysal Kutlu ve  Emekli Eğitimci İbrahim Kutlu başta olmak üzere hayatını kaybeden tüm aile bireylerine ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza  acil şifalar şifalar dileriz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir