Sarıgül yerel basınla buluştu

Example HTML page

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül il genelinde yayın yapan yerel yayın organı temsilcileri ile buluştu.
sarıgül yerel basın

sarıgül yerel basın1

İstanbul Cevahir Otel’de gerçekleşen öğlen yemeğinde konuşan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül; “yerel basının sorunlarını ve değerini çok iyi biliyorum. Bundan sonra daha fazla bir arada olacağız ve güzel çalışmalarda bulunacağız’ dedi.

ÖZÜR DİLEDİ

Öncelikle arkadaşlarının yemeğe 100 kişilik katılım sağlanacağını söylemesine rağmen yaklaşık 250 kişi gelince daha önceden ayrılan salonun yetersizliğinden dolayı özür dileyen Mustafa Sarıgül ‘Sarıgül bir davet vermişse en iyisini verir. Sizlerden özür diliyorum ve fazla beklemeden hemen 29 Ocak 2014 Çarşamba günü daha sağlıklı bir ortamda bir araya gelme sözü veriyorum’ dedi.

Sarıgül sözlerine şöyle devam etti:
‘Bugün sizlerle muhteşem bir toplantı yapmak üzere hazırlandım fakat bize geleceği bildirilen gazeteci sayısıyla salonun kapasitesi aynı değil. Bu nedenle uygun görürseniz önümüzdeki hafta Çarşamba günü Wow Otel’de yeniden buluşalım ve yerel basının sorunlarını sizler tarafından dile getirileceği bir ortam oluşturalım. Ben yerel basının ne müşküllerle karşılaştıklarını, ne zorluklarla ayakta durduğunu iyi biliyorum.
Ayrıca yerel basının okuyucuları üzerindeki etkisini de yakından biliyorum. Bu nedenle İstanbul’u yönetirken, yerel basının eleştirilerinden yararlanmayı, sizlerin yol gösterici’liğinize uymayı kesinlikle düşünüyorum. ” dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir