Mustafa Gül’e sevgi seli

Üç dönem Göktürk beldesine yaptığı destansı hizmetler ile her daim anılan

gülllll güll gülll

 

EYÜP-CHP Eyüp’ten belediye başkan aday adayı olduğunu açıklayan Göktürk eski belediye başkanı Mustafa gül CHP Eyüp ilçesinde yaptığı ilk ziyarette partililerin yoğun iğlisiyle karşılandı

Göktürk beldesinde üç dönem belediye başkanlığı yapan Mustafa Gül, Eyüp CHP ilçesine gelişinde çarşı esnafını tek,  tek selamlayarak kortej  Eyüp CHP ilçe merkezine geçti, çarşı esnafı ve vatandaşlarda çok sıcak ilgi gören Gül Eyüp CHP ilçe merkezinde yaptığı konuşmasında ’da bu sıcak ilginin bir tezahürü   olarak Eyüp CHP’den belediye başkan aday Adayı olduğunu söyledi.

 

 

Bizim ötekimiz olmayacak

 

 

Tecrübeli siyasetçi CHP ilçe merkezinde partililere hitaben yaptığı konuşmasında özelikle bizim ötekimiz olmayacak vurgusuna değinerek “Biz ayrım yapmayız ayıranlar bizden değildir dedi Gül ; “Aday adaylığı ile ilgili Bu aşamaya gelene kadar CHP’de aday adayı olmama neden olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 20 arkadaşım başvuru yapmış hak edenin kazanmasını temenni ediyorum, bugün burada resmi işlemimin tamamlanmasını gerçekleştirmek için buradayım. Bundan sonra bunu CHP örgütüne bırakıyorum. Bugün buradan yüce önderimiz Başöğretmenimiz Atatürk’ ün şahsında tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Burada bulunmamın nedeni sürekli olarak halkımızın aday olmamı sormalarından dolayı ve sürekli olarak aday olarak görmek istediklerini söyledikleri için kendime düşen görevi yapmak zorunluluğunu hissettim ve buradan aday adayı olmamı deklare ediyorum.

 

Bizim en büyük projemiz CHP’ nin Eyüp iktidar olmasıdır

 

 

 

 

CHP ‘nin kurucu genel başkanı Atatürk’ün ilkelerini ve kurduğu Cumhuriyetin sahipleri olarak, bizlere kadar intikal eden nöbeti tutmak, yaşatmak, bize öğretmiş olduğu vermiş olduğu eğitimi gelecek kuşaklara devretmek üzere CHP’nin başta genel başkanı Kemal Kılıçtaroğlu olmak üzere tüm kadroları olmak üzere halkımız  tüm üyelerle bütünleşerek Eyüp belediye başkanlığına aday adayı sürecim başlamıştır.  Benim tek projem var oda Eyüp halkıyla ele, ele CHP ‘nin Eyüp’te seçimi alması için çalışmaktır. Seçimden sonra ise diğer projeleri Eyüp halkıyla paylaşacağız

 

Bir taraftan Eyüp belediyesi diğer taraf dan İstanbul büyükşehir belediyesini almak için burada bulunmaktayım,yanlış yapılan kentsel dönüşümlerin,18 madde uygulamalarının,çalışanların emeği düşünülmemesi gibi nedenlerden dolayı bunların düzeltilmesi gerektiğinin düşündüğüm için aday adayı oldum.

Devamlı soruyorlar çok geç kaldınız kendinizi tanıtmak için diyorlar ben Mustafa Gül olarak herhalde kendimi tanıtmakta zorluk çekmem, üç dönem Göktürk’te belediye başkanlığı yaptım yaptıklarım ortadadır.

Biz belediyeyi aldığımız zaman herkese eşit davranmak zorundayız eğer ayrımcılık yaparsak bizim bu mekânları işgal etmememiz gerekmektedir herkes bu memlekete katkıda bulunuyordur, biz ayrım yapamayız ayıranlar bizden değildir. Bugünden sonra az bir zamanımız vardır temayül den sonra bize görev verilene kadar bu süreç devam edecektir, buradan belediye başkan aday adaylığımı deklare ediyorum” dedi.

 

 

 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir