Hemşehrileri Özdemir'i bağrına bastı

Example HTML page

DSCF0574 DSCF0473 DSCF0480 DSCF0482 DSCF0483 DSCF0485 DSCF0490 DSCF0491 DSCF0513 DSCF0524 DSCF0529 DSCF0544 DSCF0550

Giresunlular Eyüp’te ”Eyüp Belediye Başkan Aday Adayı Seçkin Özdemir’e Destek ve Moral Gecesi” düzenledi.

 

Eyüp’de CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Seçkin Özdemir’in Giresunlu hemşerileri, Yeşilpınar Star Düğün Salonu’nda ”Eyüp Belediye Başkan Aday Adayı Seçkin Özdemir’e Destek ve Moral Gecesi” adı ile bir gece düzenledi.

 

 

 

Düzenlenen geceye; CHP Eyüp Belediye Başkan Aday Adayı Seçkin Özdemir, Giresun STK Federasyon Başkanı Hasan Turan, Giresun dernekçiliğinin duayen ismi Halil Kütük, Ulaştırma eski Bakanı İbrahim Özdemir, Arnavutköy Cemevi Bşk. Yüksel Yılmaz, Giresun Federasyonu Bşk. Sıtkı Ada, Giresun dernekçiliğinin teşkilatçı ismi Abdullah Akgün, Giresun Medya Platform Bşk. Ali Şükrü Kara, Bulancak Federasyon Bşk. Fahrettin Hender, Eyüp Ganyaş Güvendik Dernek Bşk. İhsan Alim, Keşap Halkalı Arnavutköy der. Bşk. Mustafa Kabacaoğlu, Eyüp Bulancak Ataköy Der. Bşk. Aytaç Akkaya, Yağlıdere Kurucalı Der. Bşk. Mehmet Bolat, Arnavutköy Giresunlualr Der. Bşk. Ahmet Karasakal, eyüp Bulancak Yunuslu Köyü Der. Bşk. Yakup Özdemir, Yağlıdere Der. Bşk. Özer Kahveci, Eynesil Köseli Der. Hüseyin Karadağ, Dereli Eğri Ambar Köyü Der. Bşk. Necat Barıtçı, Sunucu Mehmet Günaydın,  Çepni Köy Derneği Aydın KömürcüMarmara Çotanaklar, Genç Çotanaklar, dernek yöneticileri, CHP ilçe yöneticileri, parti üyeleri, meclis üye aday adayları ve yüzlerce Giresunlu katıldılar.

 

 

Geceye gelişinde davul zurna ve pankartlarla karşılanan Seçkin Özdemir, masaları tek tek dolaşarak hemşerilerine teşekkür etti.

 

Gecede söz alan Giresunlular ortak bir ağızdan “Eyüp’de Giresunlular seçmen ve nüfus olarak biirnci sıradadır. Fakat siyasi arenaya bu yansımamaktadır. Giresunluların oyunu alıp, siyasi arena temsilde haksızlık yapılması doğru değildir. Bu ülkenin kurtuluşunda ve imarında önmeli bir görev üstlenmiş olan Giresunluları bu seçimde de yok sayan zihniyeti, Giresunlular’da yok syacaktır. Eyüp Belediye Başkanlığı için aday aday olan Seçkin Özdmir kardeşmiz partisi için bir şanstır. Donanımı, tecrübesi, bilgi birikimi ile biz ona güveniyoruz. Seçkin Özdemir Eyüp’te aday yapılırsa partisi kazanacaktır. Biz de bir hemşerimizin belediye başkanı olmasından dolayı gurur duyacağız.” Şeklinde konuştular.

 

 

 

CHP Eyüp Belediye Başkan Aday Adayı Seçkin Özdemir ise gecede yaptığı konuşmada; hemşerilerinin kendisine duyduğu güven ve verdikleri moral için teşekkür ettiğini ifade etti. Özdemir aday olduğu takdirde hemşerilerinin ve Eyüplülerin desteğini alarak belediye başkanı seçileceğine inandığını söyledi.

 

 

Yöresel santçıların yer aldığı gecede, Seçkin Özdemir hemşerileri ile bol bol horon oynadı…

 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir