Meteoroloji’den yağmur, don ve sis uyarısı!

Example HTML page

10 Aralık güncel hava tahminleri duyuruldu. Buna göre uzmanlar bazı bölgelere yağmur, don ve sis uyarısında bulundu. İşte, 10 Aralık hava durumu.

10 Aralık güncel meteorolojik veriler açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Antalya çevreleri, Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Eskişehir çevreleri, Marmara, Ege’de yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Öte yandan yağışların; akşam saatlerinden itibaren  İzmir, Aydın, Çanakkale’nin güney ilçeleri, Antalya çevreleri, Muğla kıyılarında kuvvetli olması (21-50 kg/m2) bekleniyor.

Ayrıca bazı bölgelerde gündüz saatlerinde, buzlanma ve don olayı ile birlikte iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi olacağı öngörülüyor.

KUVVETLİ YAĞIŞA DİKKAT!

Yağışların; akşam saatlerinden itibaren Muğla kıyıları, İzmir, Çanakkale’nin güney ilçeleri, Aydın ile Antalya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması (21-50 kg/m2) beklendiğinden uzmanlar, olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

İSTANBUL HAVA DURUMU

Megakent’te gün içinde ortalama 17°C’lik hava sıcaklığı bekleniyor. Ayrıca parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı bir gün yaşanacak.

ANKARA HAVA DURUM

Başkent’te gün içinde ortalama 14°C’lik hava sıcaklığı bekleniyor. Ayrıca parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinden itibaren çok bulutlu bir gün yaşanacak.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir