Kenan Kaplan CHP İlçe Yönetimin’de

Kenan Kaplan CHP İlçe Yönetimin’de

Cumhuriyet Halk Parti geçtiğimiz yıl Aralık ayında yapılan ilçe kongresinden sonra yedek yönetim kadrosunda yer alan Kenan Kaplan’ı göreve davet ederek ilçe yöneticisi ardında yapılan oylamada ilçe sekreteri oldu.

Kenan Kaplan CHP İlçe Yönetimin'de

11.dönem İl Genel Meclis Üyeliği görevi yaparak çalışmalarından adından sıkça söz ettiren Kenan Kaplan  İstanbul dada kendini tanıtarak tüm CHP Örgütüne yardımcı olmaya yönelik işler içinde oluyordu.

Aslen Bayburt’lu olan Kenan Kaplan doğma büyüme Alibeyköy Karadolap Mahallesinde İkamet ediyor.

1954 doğumlu olan Kenan Kaplan evli ve üç çocuk sahibidir.Alibeyköy- Aksaray minübüs leri durak başkanlığıda yapan Kenan Kaplan Alibeyköy spor’un da başkanvekilliği görevlerinde bulundu.

Kenan Kaplan Haber sitemize yaptığı değerlendirmede şunları söyledi;

CHP’nin İktidarı İçin Çalışacağız

Kaplan;”Birbirimize hoşgörüyle yaklaşmalıyız, dayanışma ruhuyla çalışmalıyız. Bütün insanlar bizim, hep birlikte CHP için çalışacağız.Buünden sonra da çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“Ülkemiz çok zor dönemlerden geçiyor, daha çok çalışacağız. Sandıklarda zafer CHP’nin olacak” diyerek konuşmasını sürdüren Kenan Kaplan;Eyüp’te ve İstanbul’da CHP iktidarı için çalışacağım.  Sağ-Sol ayırmadan çalışmak gerektiğini belirten Kenan Kaplan, AKP iktidarının yıkılması için sağ oyların da alınması gerektiğine vurgu yaptı. Doğal konuşması ve siyasetten uzak samimi duruşuyla gönülleri fetheden Kenan Kaplan, zorluklarla geçen geçmişini unutmadığını ifade ederken, her zaman olduğu gibi insanları eşit bir şekilde kucaklayan, herkesin yardımına koşan bir anlayış içerisinde olacağını söyledi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir