Fatih’teki bekçi şiddetine soruşturma başlatıldı

Example HTML page

İstanbul Fatih’te yere yatırdıkları bir kişiyi döven, kaçan kişileri de yakalamak için havaya ateş açan bekçiler hakkında idari soruşturma başlatıldı.

İstanbul’un Fatih ilçesindeki Katip Kasım Mahallesi’nde görevli bekçiler, sokağa çıkma yasağı sırasında, yere yatırdıkları kişiye çok sert müdahalede bulunmuş, kaçan bir kişinin arkasından havaya ateş açmıştı. Görüntüler, sosyal medyada büyük tepkiye neden olmuştu.

Söz konusu olayla ilgili olarak Fatih Kaymakamlığı’ndan açıklama geldi. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Açıklamada, gözaltına alınan Ş.B. adlı kişinin uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan tutuklandığı, diğer kişiler hakkında ise sokağa çıkma kısıtlamasına aykırı hareket etmekten para cezası kesildiği belirtildi.

Fatih Kaymakamlığı, olaya müdahale eden görevliler hakkında ise idari soruşturma başlatıldığını bildirdi.

NE OLMUŞTU?

Gece sokağa çıkma yasağını ihmal eden vatandaşı yere yatırarar dövmüş sosyal medyada yer alan görüntüler ise medya da gündem olmuştu?

Bekçiler, bir kez daha şiddet görüntüleriyle gündemde. Fatih’te çekildiği anlaşılan görüntülerde 4 bekçi, yere yatırdıkları kişiye sert müdahalede bulunuyor. Bir bekçi, olay yerine gelen bir başka kişinin üstüne yürüyor ve küfürlü şekilde bağırarak tekme savuruyor. Birkaç saniye sonra 3 el silah sesi duyuluyor.

Videoyu paylaşan Tolga Özçelik, olayın İstanbul’da gece saatlerinde yaşandığını belirtti. Bekçilerin şahsı yere yatırdığı yerde ‘Grand Anatolia Hotel’ tabelası göze çarpıyor. Grand Anatolia Hotel, İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunuyor.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir