CHP EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİSİ GRUP BAŞKANLIĞI’NDAN 1 MASIYS MESAJI

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar 1 Mayıs Emek Bayramı dolayısıyla CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grubu adına kutlama ve 1 Mayıs Emek Bayramına katılım çağrısı mesajı yayınladı.

1 Mayıs emek bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında Zülfü Çakar, şu ifadeleri kullandı;

1 Mayıs’ın önemi bu ülkede sınıflar ve demokresi mücadelesinin tarihidir. 1 Mayıs’ın tarihi bu topraklarda eşitlik, özgürlük, adalet, barış ve kardeşlik mücadelesinin de tarihidir. Bu tarihin önemin ne olduğunu dün olduğu gibi bu günde biliyoruz. Kararlıyız ülkemizin üzerine çöken karabulutları birlikte yok etmeye, değiştirmeye. Bu topraklarda eşitlik, özgürlük, adalet, barış ve kardeşlik sağlanana kadar da sürecek mücadelemiz.

2022 1 Mayıs’ında birlikte değiştirmek için, İşçi ve emekçilerin, insanca yaşayacak bir ücret ve çalışma koşulları, eşitlik, adalet, özgürlük, kardeşlik, barış ve demokrasi talepleriyle CHP Kortejinde alanlarda olacağız.

Türkiye’de her şeyin tek bir kişinin ağzından çıkan sözün kanun sayıldığı bir düzene doğru götürülmeye çalışıldığı, muhalefetin, itiraz etmenin ses çıkarmanın baskıyla susturulmaya çalışıldığı bir süreçte 1 Mayıs meydanlarına birlikte değiştirme, emek mücadelesi, talebimiz ve bir o kadar da özgürlük ve demokrasi talebimizi daha gür bir sesle haykırmak için halkımızı birlikte yürümeye çağırıyoruz dedi.

Birlikte değiştireceğiz.

Yarının eşitlikçi, özgür demokratik Türkiye’sini birlikte inşa edeceğiz.

Cumhuriyetimizi 2. Yüzyılında Demokrasiyle Taçlandıracağız.

YAŞASIN 1 MAYIS.

Yaşasın Halkların Kardeşliği.

‘’CHP EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİS GRUBU’’

Zülfü ÇAKAR, Ali Haydar İŞKAR, Gülsüm POLAT, Ünsal AYKUTOĞLU, Nilgün ESENTEPE, Mustafa TÜYSÜZ, Sema BALCI, Zafer DÖNER, Emine ÇELİK,  Binali ÖZGÜL, Filiz GÖKÇE, Ramazan GÜVEN, Veli GÜNGÖR

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir