CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayı Saim Diken; Basın Mesupları ile Sabah Kahvaltısında Buluştu

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayı Saim Diken; Basın Mesupları ile Sabah Kahvaltısında Buluştu…

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adayı Saim Diken Yerel Basın temsilcilerinden Haber Etkin-Ramazan Yiğit,Kent Yaşam-Fidan Uğur Salman,Medya Haliç -Hakan Hapçıoğlu,Flaş Haber-Alattin Aslan,istanbul Gündemi-Gökselin Aktaş,İstanbul Gazetem-Süleyman Sarıkaya,Yurt Gazetesi -Süleyman Kılıç,Ülkede Haber,Abdullah Ağırkan,32 Gün Haber-Deniz Sevük, Cumhur Haber-Bülent Çavuşoğlu’nun sorularını yanıtladı.

Saim Diken Yapmış olduğu konuşmasın da şu ifadelere yer verdi;

Basınımızın değerli temsilcileri değerli vaktinizi ayırıp geldiğiniz için çok teşekkür ederim.

Eyüpsultan İlçemize hizmet için çıktığım bu yolda iki yıldır yapmış olduğum çalışmalarda birlikte olduk sesimizi Eyüpsultan halkına ulaştırmak için önemli görevler yaptınız bunun için ayrıca teşekkür ederim.
Sizlerle bundan sonrada çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Değerli basınımızın temsilcileri arkadaşlarım özellikle Yerel basının içinde bulundukları sorunları yakinen biliyorum partim CHP’si beni görevlendirmesi halinde 2019-31 Mart’da yapılacak seçimleri Allah’ın izni halkımızın da desteği ile kazanacağım basınımızın içinde bulunduğu sorunları da çözeceğim dedi.

Saim Diken Sözlerinin Devamın da şu ifadelerle devam etti…

Değerli arkadaşlar ben 1984 yılın da Eyüp İlçemize geldim o günden bu güne Eyüp ilçemizin havasını soludum suyunu içtim Yeşilpınar Mahallesin de ikamet etmekteyim şimdi de Eyüpsultan Halkımıza hizmet için yola çıktım hepinizin de yakından izlediği gibi siyasete gençlik yıllarım da atıldığım CHP’den Eyüpsultan Belediye Başkanı aday adayı oldum,diğer aday adayı arkadaşlarıma çalışmaların da başarılar dilerim dedi.

Eyüpsultan İlçemiz Kötü yönetiliyor.

Sizlerin de yakından takip ettiğiniz gibi Eyüpsultan İlçemiz 25 yıldır kötü yönetiliyor.
Mevcut Belediye Başkanı Eyüpsultan İlçemizi saraydan almış olduğu direktiflerle yönetiyor.Yerinde yönetim anlayışı ortadan kalkmış sorunlar olduğu gibi yerli yerine duruyor ve çözüm bekliyor.Biz yola çıkarken birikmiş bütün sorunları tespit ederek çözümlerini de hazırladık yola öyle çıktık.Tüm çözüm projelerimiz hazır 2019-31 Mart seçimlerini kazanıp ertesi gün Eyüpsultan da değişimi başlatacağız geliyoruz.

”Eyüpsultan İlçemizi sarayın direktifiyle değil Aklın ve Bilimin üstünlüğü ile Eyüpsultandan yönetmek için geliyorum dedi”

Eyüpsultan’ Tarihsel ve Kültürel Olarak Çağdaş Dünyanın Başkenti yapmaya adayım.

Benim Başkanlığım da öteki olmayacak bilindiği gibi Eyüpsultan ilçemiz tarihsel ve kültürel olarak küresel bir konuma da sahip bütün değerleri ortaklaştırıp toplumsal barışı da inşa edeceğiz.

Eyüpsultanda dostluk kardeşlik önde olacak toplum yararına paylaşımı esas alacağız dedi.

Eyüpsultan İlçemiz de fark yaratacağız farkındalık yaratacağız.

Saim Diken Gelen soruları yanıtladı.

Flaş Haber- Alattin Aslan
Sayın Başkan,aday olmamanız halin de diğer adaylar meclis üyeliği teklif eder ise kabul edecekmisiniz ?

Saim Diken:Değerli arkadaşlar benim meclis üyesi olmak gibi bir derdim yok zaten bu alanda çok değerli arkadaşlarımız var onların haklarına talip olmak benim anlayışım da yok.

Haber Etkin-Ramazan Yiğit

Sayın Başkan Aday olmanız halin de diğer adaylara meclis üyeliği teklifin de bulunacakmısınız?

Saim Diken:Sevgili arkadaşlar diğer arkadaşlarım da benim gibi Eyüpsultan ilçemizi Başkan olarak yönetmeye talip onlara meclis üyeliği teklif etme cür’eti göstermem fakat aday olmam halin de tüm diğer aday arkadaşlarım la bir toplantı yapacağım dayanışma için de bir seçim süreci geçireceğimize inanıyorum. Onların farklı bir talebi olursa ayrıca parti örgütümüzle değerlendirir ortak aklı buluruz diye düşünüyorum dedi.

32 GÜN Haber-Deniz Sevük

Sayın Başkan iki yılı aşkın yapmış olduğunuz çalışmalarınızı ADEF çatısı altın da yürüttünüz dolayısı ile ADEF sizin adaylığınıza tam destek veriyor,diğer adaylardan biri adaylaşması halin de CHP’ye destek konusunda bir kırılma olur mu ?

Saim Diken:Değerli arkadaşlar Başkanlığını yaptığım ADEF Benim başkanlığım da tam destek veriyor doğrudur sadece adef değil bir çok yöre dernekleri de destek veriyor.Ben şahsen böyle bir kırılmaya izin vermem böyle bir çalışma için dede olmam yeter ki Partim doğru bir aday üzerinde anlaşsın var gücümle o arkadaşımıza çalışacağım ve Eyüpsultan ilçemizi bu kötü yönetim anlayışından kurtaracağız dedi.

32 Gün Haber-Deniz Sevük

Sayın Başkan CHP Eyüpsultan İlçesin de 10 aday adayısınız bir süredir Şişli İlçesinden aday adayı olan Mustafa Sarıgül ismi Eyüpsultan adaylığı için telefuz edilir oldu bununla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Saim Diken :Değerli arkadaşlar Mustafa Sarıgül arkadaşımız partimizin saygın bir üyesi geçmişte de önemli görevler de bulundu güzel hizmetleri var fakat hepimizin de bildiği gibi Mustafa Sarıgül akıllı bir siyasetçi dolayısı ile de ismi Şişli ilçesiyle özdeşleşmiş bir Mustafa Sarıgül neden Eyüpsultan Belediye Başkanlığı Adaylığını kabul etsin.

Eyüpsultan da benim ile birlikte 10 aday adayıyız CHP Eyüpsultan İlçesin de aday sorunumu var ki dışarıdan CHP dışarıdan bir aday göndermeyi kendisine görev edinsin dedi.

Böyle bir durum CHP Eyüpsultan Örgütün de ciddi kırılmaları beraberin de getirir ki kimse bunun altından kalkamaz dedi.

Değerli arkadaşlar dediğim gibi ben Eyüpsultan İlçesini Eyüpsultandan yöneteceğim siz basınımızın değerli temsilcileri de özgürce yazılarınızı yazacaksınız var ise yanlışlarımızı da yazacaksınız biz de ne yaptığımızın farkında olacağız diyerek sözlerini sonlandırdı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir