CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek yeniden göreve devam dedi

CHP 36 Kongreye giderken CHP Eyüp ilçesinde de gündem yoğun bir şekilde hız kesmeden devam ediyor.
CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek İlçe merkezinin kapılarını diğer aday adaylarına açarak tümünün tanıtımına iştirak ettikten sonra 12.Kasım2017 günü saat 16.00 da CHP eyüp ilçe örgütünün yoğun katılımı ile yeniden İlçe Başkanlığına Aday olduğunu açıkladı.

Sinan Akçiçek Konuşmasın da ;

CHP Eyüp ilçesinin değerli üyeleri sevgili yol arkadaşlarım STK larımızın değerli temsilcileri yerel basın emekçileri hepinizin bildiği gibi benden önce 5 aday arkadaşım daha adaylığını açıkladı sağ olsunlar benim açılış konuşmasını yapmamı istediler hepsine katıldım CHP demokrasinin beşiğidir bundan sonrada böyle devam edecektir. Beni yalnız bırakmadığınız için buraya kadar gelerek desteğinizi devam ettirmeniz benim için gurur kaynağıdır hepinize teşekkür ederim,benden önce adaylıklarını açıklayan yol arkadaşlarıma başarılar dilerim dedi.
Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79 yılında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum anısını ve ilkelerini ilelebet yaşatacağız bu topraklarda ve her yerde dedi.

Sinan Akçiçek Konuşmasının devamın da ;

Kendisinden bahsetti,bir önceki dönem yönetim kurulu arkadaşlarımın desteği ile ilçe başkanı oldum daha sonra yasadığımız demokratik kongre sürecin de Kongre üyelerinin çoğunluğunun oyları ile koğrede CHP Eyüp İlçe başkanlığı görevine seçildim evliyim ve iki çocuk babasıyım dedi.

Değerli yol arkadaşlarım;

Göreve geldikten sonra partimi en iyi noktaya getirmek için var gücümüzle sizlerin de desteği ile 2016 referandumunda hayır oylarını %52 seviyesine çıkmasını sağladık.
Bu süreç hiç o kadar kolay bir süreç değildi AKP iktidarı karşıtlarını muhalif cepheyi bir araya getirerek 2016 referandumundan başarı ile çıktık,tabi olarak bu sadece bizlerin değil Hayır cephesinde yer alan tüm katmanların başarısı aynı zamanda da burada biz öncülük yaptık hep birlikte de kazandık.Bundan sonraki süreci de bu anlayışımızla devam ettirerek AKP zihniyetinden Eyüp İlçemizi ve Ülkemizi kurtaracağız dedi.

Değerli yol arkadaşlarım;

Adalet durma noktasına gelmiş,yazarlarımız gazeteciler ceza evlerin de tehlikeyi gören Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlunun Başlatmış olduğu adalet yürüyüşüne tam destekle katıldık ve sizlerin de katılımı ile her gün araçlar kaldırarak yürüyüşün 20 gününü sizlerle birlikte yürüdük vermiş olduğunuz destek için sizlere teşekkür ederim dedi.

Sevgili yol arkadaşlarım ;

Önce Kendi öz gücümüzle akabinde de tüm muhaliflerle bir araya geleceğiz birliği sağlayacağız Eyüp de Yerelde 2019 iktidarın anahtarını Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğluna bizat genel merkezimiz de teslim edeceğim örgütümün öz gücüne güveniyorum dedi.

Değerli dava arkadaşlarım ;

Yapmış olduğumuz çalışmaların devamını getirmek için çıktığımız bu kutsal yolda sizlerin de desteği ile yeniden CHP Eyüp İlçe Başkanlığına adayım dedi.

Sinan Akçiçek sözlerini son Verirken ;

Değerli yol arkadaşlarım, sevgili İlçe Başkan adayı arkadaşlarım, Sivil Toplum kuruluşlarımızın değerli temsilcileri,yerel basınımızın değerli temsilcileri toplantı davetime iştirak ederek buraya kadar gelip onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederim kongremiz partimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun dedi.
Ramazan yiğit
Haber etkin

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir