Doğan Sarıtaş CHP Eyüp İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı

Kongre süreci yaklaşırken CHP Eyüp ilçe başkanlığında hareketli günler de başladı.
12.Kasım2017 Pazar günü saat 14.00 de CHP Eyüp İlçe Başkanlığın da düzenlemiş olduğu bir toplantı ile, iki dönem gençlik kolu başkanlığı bir dönem de ilçe yönetim kurulu görevlerin de bulunan Doğan Sarıtaş CHP Eyüp İlçe başkanlığına adaylığını açıkladı. Toplantıya oldukça kalabalık parti örgütünden ve STK temsilcilerinden katılımcılar iştirak etti.

Doğan sarıtaş konuşmasında;

Değerli yoldaşlar, Sayın ilçe Başkanım,saygıdeğer Belediye meclis üyelerimiz,bu demokratik yarışta CHP Eyüp İlçe Başkanlığına aday olan arkadaşlarım ve STK temsilcilerimiz,Yerel basınımızın değerli temsilcileri davetime katılı beni onurlandırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dedi.
Sevgili yoldaşlar iki gün önce 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79 yılı idi. Her geçen yıl, her geçen gün ülkemizin gidişatı ile daha büyük bir özlemle atamızı arar olduk.Mustafa Kemal Atatürk’ü anma haftasında olmamız sebebi ile bir kez daha Mustafa Kemal Atatütk’ü ve silah arkadalarını rahmet ve minnetle anıyorum dedi.

Doğan Sarıtaş Kısaca kendinden söz etti;

1980 İstanbul Eyüp Doğumluyum,aslen sivaslıyım,evli ve iki kız çocuk babasıyım inşaat sektöründe üretim yapan yurt dışı bir firmanın Türkiye distribütörüyüm.CHP Eyüp ilçemiz de iki dönem Gençlik kolu Başkanlığı bir dönem de İlçe yönetim kurulu üyeliği görevin de bulundum. Yaklaşık 5 yıldır Sivas yöre derneğin de yöneticilik yapıyorum dedi.

Sakin Güç Doğan Sarıtaş;

Eyüp’ün Sakin Güçü olarak adından söz ettiren Doğan Sarıtaş konuşmasın da şu sözlere yer verdi.
CHP Eyüp ilçe örgütü için de sakin güç olarak adından söz ettiren Doğan Sarıtaş benim sesimi yükselteceğim yer CHP Eyüp ilçe örgütü değil sokaklardır biz akılcı projelere imza atacağız haksızlık karşısında da sesimizi yükselteceğimiz yer sokaklar olacaktır dedi.

Değerli Yoldaşlar yıllardır AKP iktidarının baskıcı,dayatmacı,yozlaştırıcı politikaları ile karşı karşıyayız.Her gecen gün sağlık,eğitim,sanayi hemen hemen her alanda gerileme yaşıyoruz. İşsiz nüfus gün geçtikçe artmakta iken yandaşlar her geçen gün servetlerine servet katmakta. Adalet baskı altında,özgür basın susturulmakta,muhalf yazar çizerler ne varsa cezalandırılmakta. Ülkemizde iktidar karşıtı ne kadar insan varsa sabaha nasıl uyanacağının karamsarlığı için de.

Arkadaşlar 2019 bu sebeple büyük önem taşıyor. Bizler bir an evvel toparlanıp küskünlüğü kırgınlığı bir kenara bırakıp ayağa kalkmamızın vakti gelmiştir. Kadın Kollarımızı,Gençlik Kollarımızı sadece seçimler de broşör dağıtan,pankat asan kollar olarak görmemeli eşit temsiliyet ve doğru kadrolarla desteklenmelidir.Yaptığımız mahalle gezilerin de bu sitemleri duyuyoruz.Bende eski Gençlik kolları Başkanı olarak bu sıkıntıları fazlasıyla yaşadım.

Çeşitli mahalle ziyaretlerin de üyelerimizle,delegelerimizle iştişarelerde yapıyoruz bazen öyle acı şeyler duyuyoruz ki bir birimize bunları yapmamalıyız.Hiç bir makam mevki dostluk ve yoldaşlıktan değerli ve büyük değildir. Her aday,her delege,her yönetici ve her üye kucaklayıcı ,kapsayıcı,yapıcı olmalıdır.Böyle olmalı ki kongreden sonra da 2019 için daha güçlü, daha inançlı,daha kitlesel yürüyelim zafer yolunda.

İnsanlar issiz ,insanlar karamsar,kepenk kapatan esnaflar,iflas eden şirketler ve umutsuz bir toplum.İşte tam burada silkelenmeli ve dur demeliyiz. Bu bozuk düzene bu sömürü iktidarına inadına CHP,inadına SOL diyerek dur demeliyiz. Gün halkımızla,örgütümüzle gönül gönüle birlik olup iktidar yürüyüşünü başlatma günüdür. dedi


Doğan Sarıtaş konuşmasının devamın da;

Sevgili yoldaşlar tekel direnişi sırasın da direnişin sembol şiirlerinden bir bölüm paylaşmak isterim sizlerle;
Hani Hüseyin Korkmazgil diyor ya
Eti geçti duydunmu?
Bıçak kemikte
Duymadıysan duy artık
Be hey Allahın kulu
Bıçak kemikte
Duyda silkin ne olursun
Bu ne biçim uyku
Bıçak kemikte

Sevgili yoldaşlar gerçekten bıçak kemikte ve bu uykudan bu toplumu uyandıracak güç bizleriz bu görev bizlere aittir.

Degerli yoldaşlarım;

CHP’li olmak bağımsızlık aşkı özgürlük sevdalısı olmak demektir,
CHP’li olamk demokrasinin yılmaz savunucusu,öncüsü olmak demektir,
CHP’li olmak yenilikçi olmak demektir,
CHP’li olmak devrimci olamak demektir, devrimci olmak değişime cesaret edebilmek demektir ve değiştirmek demektir,
Bu doğrultuda ben değişime yenilenmeye hazırım,sizlerde hazırsanız hep birlikte daha da kenetlenerek hem yerelde hem de genel de AKP zulmünden kurtulmak için emek veren doğru kadrolar ile omuz omuza mücadeleye ben varım.
Bu düşüncelerim ile CHP Eyüp İlçe Başkanlığına adayım. dedi
Doğan sarıtaş sözlerini noktalarken;

Beni bu gün burada yalnız bırakmayarak gelip destek veren tüm yoldaşlarım’a çok teşekkür ederim.
Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi büyük işler,önemli gelişmeler ancak ancak ortak çalışma ile sağlanır.2019 Eyüp de ben de sizleri ortak çalışmaya,partimizi iktidara taşımaya çağırıyorum,unutmayalım bu kavga faşizme karşı hürriyet kavgasıdır dedi.
Ramazan Yiğit
Haber Etkin

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir