Mustafa Tüysüz CHP Eyüp İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı

Example HTML page

CHP Eyüp ilçe Başkanlığı kongre süreci yaklaşırken Adaylık açıklamaları da birbirinin arkasından gelmeye başladı.

11.11. Kasım 2017 tarihin de saat 18.00 da CHP Eyüp içle Başkanlığın da düzenlemiş olduğu toplantı ile adaylığını açıklayan bölgemizin tanınmış iş adamlarından ve siyaset adamı Mustafa Tüysüz konuşmasında şu sözlere yer verdi.

Degerli örgüt emekçileri sevgili gençler yaşamımızın olmazsa olmazı hanfendiler bu süreçte birlikte demokratik yarış için de olacağımız değerli aday adayı arkadaşlarım toplantımıza katılmanızdan onur duydum hoş geldiniz dedi.

CHP Eyüp ilçe başkanı adayı Mustafa Tüysüz Konuşmasının devamında;

Cumhuriyetimiz ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal atatürkü ve Türkiye cumhuriyetinin ikinci Cumhurbaşkanı ve partimizin ikinci Genel Başkanı İsmet İnönüyü,5 kasımda andığımız CHP üçüncü Genel Başkanı yüreklerden silinmeyen Başbakanımız Bülent Ecevit’i saygıyla ve sükranla,minetle anıyorum. Ayrıca Vatan için toprağa düşmüş şehitlerimize rahmet gazilerimize minnetlerimizi sunuyorum.

Milletimizin belleğinden asla silinmeyecek gezi olaylarında kaybettiğimiz genç fidanlara Etemlere,Ali ismail ve Berkin Elvanlara rahmet diliyor saygı ile anıyorum dedi.


Değerli arkadaşlar hedefimiz büyük vizyonumuz genişdir.

Her geçen gün daha otariter baskıcı bir yönetim anlayışı ile ülkemiz sonu belirsiz bir yere sürüklenmek isteyen AKP iktidarının dayatmalarının en üst düzeyelere geldiği günleri yaşıyoruz. Ekonomide eğitim,adalet,sağlık,bilim,ticarette ve turuzzim de hızla ivme kaybediyoruz.

Bu gün burada sizlerle birlikte bunları nasıl bertaraf edeceğimizi ve CHP’sini Eyüpte ve Türkiye genelinde iktidara taşıyacağımızı ve yönetim anlayışımızı siz değerli örgüt emekçileri ile paylaşacağım dedi.

Bütün bu sorunların karşışın da öncelikle birbirimizi anlamaıyı ve dinlemeyi örgütümüzle her şeyi paylaşarak çok çalışacağız toplumu CHP çatısın da bir araya getirip sorunları birlikte akıl birliği ederek çözeceğiz.Seffaf ve açık olacağız STK ve toplum önderleri,muhtarlar ve yerel temsilciler ile sık sık bir araya gelerek görüşlerimizi birbirimizle paylaşacağız politikalarımızı onlara anlatacağız onların da önerilerini alacağız dedi.

Kadınlarımız ve gençlerimiz olmazsa olmazımızdır bu örgütlenmelerimizi alabildiğince genişleteceğiz kadın ve gençlerimizi kesinlikle işin içine katacağız dedi.

Örgüt toplantılarımızı düzenli olarak yapacağız yerel politikamızı örgütümüzle birlikte oluşturacağız dedi.

Çalmadık kapı bırakmayacağız girilmedik ev bırakmayacağız caylar bizden demlemesi sizden diyeceğiz toplumun tüm sorunlarına sahip çıkacağız dedi.

Sevgili arkadaşlarım değerli örgüt emekçileri birlikten güç doğar birleştirici gücümüzü kullanıp sahaya tek vücut olarak çıkacağız dedi.


Bu Yönetim anlayışımızla bu düşünce ile 36 konğremizde CHP Eyüp İlçe Başkanlığına aday olmaya karar verdim dedi.

Bu demokratik yarışda aday olan arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yoruldunuız biliyorum hepinizin hakkı geçti hakkınızı helal edin,toplantımıza katılarak beni dinlediğiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun dedi.

Ramazan Yiğit
Haber Etkin

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir