AKP-MHP ittifakı tabana yansımadı… Tokat’ta AKP’liler MHP’lilere saldırdı iddiası!

Example HTML page

AKP-MHP ittifakı tabana yansımadı… Tokat’ta AKP’liler MHP’lilere saldırdı iddiası!

24 Haziran seçimine saatler kala Cumhur İttifakı’nda yaşanan kriz, seçim meydanlarına da yansıdı. Ülkücülerin Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeyeceği tartışmaları bir çok kez gündeme gelmişti. Tokatta, seçim öncesi AKP’li bir grubun MHP’li gruba saldırdığı iddia edilen görüntüler sosyal medyada ise gündem oldu. AKP-MHP ittifakının tabana yansımadığını ve vatandaşlar arasında ciddi boyutta huzursuzluğa neden olduğu ortaya çıktı.

Dün akşam katıldığı televizyon programında sert açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ittifak ortağı AKP ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde destek verdiği Erdoğan’ı sert mesajlarla eleştirmişti. Bahçeli’nin bu açıklamalarının ardından AKP ile MHP’nin oluşturduğu ve BBP’nin destek verdiği Cumhur İttifakı’ndaki derin çatlak gün yüzüne çıkarken AKP-MHP arasındaki huzursuzluğun seçim meydanlarına da yansıdığı görüldü.

Ülkücülerin 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçiminde AKP Genel Başkanı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeyeceği tartışmaları bir çok kez gündeme gelmiş, kamuoyu anketlerine de AKP-MHP ittifakının AKP’nin oy kaybettiği yönünde yansımıştı.

Tokat’ta seçime saatler kala AKP’lilerin, MHP’lilere saldırdığı iddia edildi. Kalabalık iki grup arasında yaşanan kavga uzun süre devam ettiği görülürken o anların görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

24 Haziran seçimleri önceki ortaya çıkan bu görüntüler, AKP-MHP ittifakının tabana yansımadığını ve vatandaşlar arasında ciddi boyutta huzursuzluğa neden olduğu, tekrar gün yüzüne çıktı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir