Temel Karamollaoğlu Eyüp Sultan’da gece mitingi de 10 binlere seslendi…

Example HTML page

Temel Karamollaoğlu Eyüp Sultan’da gece mitingi de 10 binlere seslendi…

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, bugünkü İstanbul seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Eyüp halkının konuğu oldu. Karamollaoğlu konuşmasında, “Adalet olmadan, sosyal adalet kavranmadan ülkemizde ciddi bir kalkınma olmaz” vurgulaması yaptı.

Saadet Partisi ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu 24 Haziran seçimleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Karamollaoğlu Türkiye’nin dört bir yanında mitingler ve Mitingler gerçekleştirirken dün akşam da İstanbul Eyüp Sultan mitinginde vatandaşlarla buluştu.

Temel Karamollaoğlu’nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Bizler hepimiz memleketimizin, insanımızın hayrı için gayret gösteriyoruz. İki gün sonra seçime giriyoruz. Seçime biz saadet partisi mensupları olarak kesinlikle bir kavganın husumetin bir karşı olarak görmüyoruz. Seçimler halkımızın kendisine hizmet edecek siyasiler arasında tercihte bulunma zamanıdır. Bu tercihte bulunurken bu tercihi yaparken biz birbirimize karşı sadece saygı ve sevgi beslemek mecburiyetindeyiz

Huzur olsun istiyorsak önce farklı kanaatlere ve düşüncelere sahip olsak bile birbirimize karşı sevgi beslemeye ve kucaklamaya mecburuz.

Bu bizim memleketimizde bütün bölgemizde huzurun barışın tesisi için olmazsa olmaz şarttır. Bizi farklı şekillerde değerlendirmeye kalkan kardeşlerimize biz husumet beslemiyoruz.
Sadece onları düşünmeye davet ediyoruz. Gelin, şu memleketteki problemlerimizi halkımızın dertlerini dinleyelim. Masaya yatıralım. Çözüm yolları arayalım diyoruz. Ve bunu müştereken yapmayı arzu ediyoruz. Ama bazı arkadaşlarımız fikir bazında karşımıza geçip bizi fikren politikalarımız yönünden tenkit edeceklerine sadece ve sadece suçlayarak, iftiralarda bulunarak hakaret ederek susturmaya çalışıyorlar. Haksızlığa rıza göstermeyiz. Her zaman bu milletin emrinde olmaktan, hizmet etmekten iftihar duyarız. Biz Erbakan hocamızın talebeleriyiz.
Kesinlikle herkes bilsin ki biz kesinlikle Erbakan hocamızın bize çizdiği ülkemizi İslam alemini bütün geri kalmış ülkeleri ayağa kaldıracak batı alemine de örnek olacak bir medeniyetin mensuplarıyız. Biz farklıyız. Kesinlikle yalana, iftiraya, yolsuzluğa, hileye, kesinlikle hele hele israfa hiçbir zaman fırsat tanımayız. Onun için biz farklıyız. Onun için biz buy memleketin ayağa kaldırmakta, problemlerini çözmekte kararlıyız. Gecenin bu saatinde seçime iki gün kala benim ve arkadaşlarımızın size anlattıklarını yeniden anlatacak değilim. Fakat biz Batı ve İsrail’in önünde onların dediklerini yaptıktan sonra sanki onlarla husumet içindeymiş gibi milletimizin karşısına geçmeyiz.

Adalet olmadan, sosyal adalet kavranmadan ülkemizde ciddi bir kalkınma olmaz.

Elbette manevi yönden ahlaki değerlerimiz bize yol gösterecek, yanlış yapmamızı önleyecek . Ama öbür taraftan memleketin maddi meselelerini tek tek çözeceğiz Allah’ın izniyle. 15 yıl iktidarda kaldıktan sonra işsizlik tabidir diyenlere şaşıyorum. Her üniversite mezunu iş bulmak zorunda değilmiş. Sen ilkokul mezununa bile iş üretecek politikaları üretmek mecburiyetindesin.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir