Yeniden Refah Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 2’nci olağan Kongresi yapıldı

Yeniden Refah Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 2’nci olağan Kongresi Eyüpsultan Belediyesi Nikah ve Kültür Merkezinde delegelerin ve partililerin yoğun katılımıyla yapıldı.

Haber Etkin/ Haber Servisi

Kongre Yaşar Özgü hocanın okuduğu duaların ardından başladı.

Kongrenin divan Başkanlığına Halil İbrahim Ece delegelerin oylarıyla oy birliğiyle seçildi.

Divanın oluşturulmasının ardından 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde istiklal marşı büyük bir coşkuyla okundu.

Yeniden Refah Partisi Eyüpsultan 2’nci olağan kongresine CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, Deva Partisi İlçe Başkanı Arife Yıldırım, Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Seyit Ahmet Gün, Sadet Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Emre Ustaosmanoğlu, Eski Eyüpsultan Kızılay Dernek Başkanı ve Spor Politikaları Derneği Başkanı Yazar Hakan Nergis ve STK temsilcileri katıldı.

İlçe Başkanı Lokman Çelik kongre üyelerine ve parti üyelerine hitaben bir konuşma yaptı.

Lokman Çelik yapmış olduğu konuşmasında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın COVİD-19 virüsü ve aşı konusundaki yapmış olduğu açıklamaya vurgu yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Başından beri süreçle ilgili şüphelerimizin olduğunu ifade ettik. 2020 Mart ayında ‘Bu işin içinde iş var, şüphe duyuyoruz’ diye ifadelerde bulunuyoruz. Bu virüsün Allah tarafından değil de laboratuvar ortamından çıkması insanların aklına soru işaretleri getiriyor. Bunu üreten çevreler ne için, hangi amaca ürettiler? Bilim adamları diyorlar ki; ‘Bir salgının pandemi olması için nüfusun yüzde 10’unu öldürmesi lazım’. Şu ana kadarki rakamlara göre 10 binde 6, ölüm oranı. 10 binde 6’nın da 10 binde 5’i 65 yaşın üzerinde kronik hastalığı olan. 65 yaşın altında 10 binde 1’e düşüyor. Ölüm riski, 40 yaşın altında daha da aşağı düşüyor, 18 yaşın altında milyonda 1’lere düşüyor. Böyle düşük risk için 7-8 milyar insanı aşılayacağız. Bu son derece mantıksız.

Normalde piyasaya sürülmesi için geçmesi gereken aşamalar en az 6 sene süren aşıyı, birden bir acil kullanım onayı diye bir şey çıkarıp gözü kapalı dünya üzerinde 6 milyar insana vurulmaya çalışılıyor. ‘Acil kullanım onayı verdik’ dediğiniz aşı mRNA teknolojisini kullanıyor. mRNA teknolojisi demek hücre çekirdeği içine etki edebilen bir teknoloji demek. Hücre çekirdeğinin içine etki ettiğiniz zaman Allah vermesin çok ciddi sonuçların ortaya çıkması mümkün. Mutasyonlar gibi, sakat doğumlar, kuyruklu insanlar, hayvan postuna sahip insanların doğumu gibi korkunç sonuçlara yol açabilmesi mümkün ifadesinde bulundu.

Çelik konuşmasının devamında; ‘’Türkiye’yi yönetmeye Dünyayı değiştirmeye geliyoruz’’ ‘’Biz Hazırız’’ küresel emperyalistlerin ve siyonizmin oyununu bozacağız ifadesiyle sözlerini sonlandırdı.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Hüseyin Terzi de Delegelere ve parti üyelerine hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

Terzi Konuşmasında: Türkiye’yi yönetenler Necmettin Erbakan hocamızın yolunda olduklarını söyleyerek iktidar oldular ama söyledikleriyle uygulamaları bir birini tutmadı. Ekonominin dengesini kaybetmiş toplum ise daha fazla yoksullaşmış durumda ifadelerinde bulundu.

Terzi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüne atıfta bulunarak Sayın Cumhur Başkanı diyor ki biz iktidara geldiğimizde öğrenci bursu 45 liracıktı biz 600 TL veriyoruz. Altın fiyatına bakıyoruz o zaman 45 liranın üzerine 10 lira koyduğunuzda yarım altın alabiliyorduk şimdi ise 600 TL ile çeyrek altın alamıyoruz. Yani verdikleri 600 TL çık, çık olmuş. Bu gidişatı değiştirmek için geliyoruz biz hazırız dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere gidildi.

İlçe Başkanı Lokman Çelik yapılan oylamanın ardından delegelerin tümünün oylarıyla yeniden İlçe başkanlığına seçildi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir