ÖZEL İDARE; CHP’Lİ KIRŞEHİR BELEDİYESİNE ATIL TESİSİ BİLE VERMEDİ

Example HTML page

Kırşehir Belediyesi, turizmi canlandırmak için 10 yıldır çürümeye bırakılan Karakurt Kaplıcası’nı 25 yıllığına kiralamak istedi. Özel İdare, “Hizmet alanınız dışında’’ diyerek teklifi kabul etmedi…

Kırşehir’de turizmi canlandırmak için yapılan ve Özel İdare tarafından özel kuruluşlara kiraya verilen Karakurt Kaplıcaları çürümeye terk edildi.

Sözcü Gazetesi’nden İsmail Akduman’ın haberine göre; CHP’li Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 10 yıldır atıl durumda kalan tesisleri yenilemek ve otel yapmak için Özel İdare’den kiralamak istedi. Ama yetkililer teklifi reddetti.

”BAŞKAN EKİCİOĞLU’DAN ÖZEL İDAREYE TEPKİ”

Belediyeye gönderilen yazıda “Asli göreviniz ve hizmet alanınız dışında” denilerek kaplıca alanını belediye verilmeyeceği açıklandı. Duruma tepki gösteren Ekicioğlu, “Burası Kırşehir İl Özel İdaresi adına kayıtlı 28 bin 997 metrekare bir yer. Yıllardır atıl durumda. Termal Kaplıca Sağlık Tesisi yapmak için 25 yıllığına istedik. Ama yetki alanı dışında diye vermediler. Yatırım yapmak istiyoruz, izin vermiyorlar. Milletin parasını böyle çürütüyorlar. Yazık değil mi harcanan paraya” dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir