Meral AKŞENER Öyle Bir Gözü Dönmüşlük Söz konusu ki

Example HTML page

meral-aksener-oyle-bir-gozu-donmusluk-soz-konusu-ki-3
Öyle bir gözü dönmüşlük söz konusu ki bu gün parlamenter demokrasi varken bu derece gözü dönüyor ise yarın Allah mahfaza bu anayasa değişikliği geçtiği dakikadan itibaren bu ülkede nefes almak bile reise bağlı olduğu,nefes almak için izin almak durumunda kalacağımız bir sonla karşı karşıya kalacağımız için Hayır diyorum.

 

meral-aksener-oyle-bir-gozu-donmusluk-soz-konusu-ki-2

17 Mart 2017 cuma günü saat 14.00 da Eyüp Milli Dayanışma ve Demokrasi Platformu tarafından organize edilen, 16 Marta yapılacak olan partili Cumhurbaşkanlığı sistemi referandumunda neden hayır diyoruz etkinliği çerçevesin de sunuculuğununu eski MHP Eyüp Belediye Başkanı Özcan Pehlivan’ın yaptığı Toplantıda Şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı ve istiklal marşı hep birlikte yüksek sesle okundu, platform adına kısa bir teşekkür konuşması yapan Asiye Kocaman mikrafonu MHP Genel Başkan Adaylarından Meral Akşener’e bıraktı;
Meral Akşener’in konuşmasını yapmak üzere sahnedeki yerini almasıyla heyecan katlanarak arttı konuşmasını yüksek Hayır sloganları  arasın da yapan Meral Akşener Sözlerine Merhaba Ülkemin cesur yürekleri hepinizi canı gönülden selamlıyorum sizlerin ve bizim azimli irademizle ve cesaretimizle Hayırlı işler yapacağız birlikte Hoş geldiniz dedi.
Meral Akşener konuşmasının devamın da AKP’nin kampanya solaganınn”Her şeye cüret edin”olduğunu söyleyerek konuya açıklama getirdi. Cüretkarlık için de saygısızlığı barındırır,cüretkarlık kalabalık da fasist tenhada korkaklığı barındırır. Dolaysıyla burada bulunanlar cüretkar değil burada bulunanlar cesur insanlar,burada bulunanlar azimli insanlar bu Ülkeyi kendilerinden Çocuğunun geleceğinden daha fazla seven insanlar. İşte Kurtuluş savaşı istiklal mücadelesi bu irade ve bu cesur insanların atalarının cesurluluğu ve azmi ile yapıldı. Bu cesur ve azimli insanların iradesi ile kazanıldı kuruldu Cumhuriyet bu cesur insanların iradesi ile kuruldu ve 94 yılık Cumhuriyet rejminde benim gibi insanlar İzmit’in Gün doğdu köyünden yola çıkıp parasız yatılı okullarda okumuş ve ben köyden yola çıkıp gelen kız bu Cumhuriyet sayesin de İç işleri Bakanlığı görevin de bulunmuştur. İşte Cumhuriyetin bu ülkenin Kadın ve Erkeklerine Hayır dur yolcu diyen kadın ve erkeklerine o iradeye saygıdan sağladığı en önemli hak ve hukuk budur. Dolayısı ile bu gün 94 yıllık Parlamenter sistemin değiştirileceği yerine konulacak yeni rejimin ise ne olduğunu nasıl uygulanacağını,niçin olduğunu bir türlü bu Anayasa değişikliğini savunan insanlar tarafından bir türlü anlatılmadığı doğru ve dürüst gerekçeler kimse ile paylaşılmadığı ama buna karşılık sadece Hayır diyenlere koç koca Cumhurbaşkanının terör örgütü üyeliği ile suçladığı,Başbakanın ve Bakanların terörist,FETÖCÜ,PKK gibi yaftalarla suçladığı bir kampanya ile karşı karşıyayız .
Demokrasiler de en önemli unsur seçimlerin yapıldığı bu gün 16 Nisanda yapılacak referandum da olduğu gibi milletin erkelerinin,kadılarının ve gençlerinin,yaşlılarının tümünün iradesi ile gidip sandığa ne istiyor ise o tercih de bulunduğu hiç bir tercihin üstün de baskı yapılmadığı devletin gücünün bir demir yumruk gibi inmediği ve herkesin tercihinin saygı gördüğü sistemin demokrasinin en önemlisi milletin tercihinin tecelli etmesidir.
Dolayısı ile OHAL şartların da kurumsal bir organizasyon olan siyasi partilerin, siyasi parti tabanlarının Hayır oyu vereceğini ilan eden neden hayır dediklerini anlatabilecekleri bir mecranın bırakılmadığı şartlarda teröristlikle,hayinlikci,FETÖ’cülükle suçlandığı bir ortam da bu cesur insanlar siz cesur insanlar hayır oyu vereceğini ilan eden insanların ortaya koyduğu bu cesaretin iradenin ne kadar önemli olduğunu 16 Nisan da hep birlikte göreceğiz Allahın izni ile Allah her iradeli insanları utandırmayacak çünkü bizim niyetimiz hayır akıbetimiz hayır olacak.

 

meral-aksener-oyle-bir-gozu-donmusluk-soz-konusu-ki-1

”Şimdi Neden Hayır Diyorum”
Başbakan dedi ki hayır diyenler terörist,Başbakana soruyorum bu salon da terör örgütü ile masaya oturan varmı hayır yok Ama siz oturdunuz Başbakan, bu salon da bebek katiline sayın Öcalan diyen varmı Hayır yok siz dediniz Başbakan ,Habur da teröristleri karşılarken davul zurnayla kurlan çadır mahkemelerde teröristler rahatsız olmasın diye Bayrağı ve Atatürk posterini kaldıran var mı bu salonda Hayır yok siz kaldırdınız Başbakan, İşte bunun için Hayır diyorum 80 milyon kere hayır.

meral-aksener-oyle-bir-gozu-donmusluk-soz-konusu-ki-2

 

”Dikili Ağaçları Yok”
Başbakan ve Cumhurbaşkanı diyor ki dikili ağaçları yok Şimdi soruyorum Başbakana Ve Cumhurbaşkanına Haraç mezat 94 yıllık Cumhuriyetin değerlerini siz babanızdan miras mı aldınız.? Babanızdan mı buldunuz.
Bu arada Horlanda da çocuklarımızın şirketi olmaya bilir.
”Şimdi Neden Hayır diyoruz”
Millet iradesi diye diye 15 yıldır seçimler de milli irademizden yana koydukları tavrı milli irade kırmızı kart gösterin ce bu tür baskıların yaşandığı OHAL koşulların da referandum seçimine gidiyoruz.Biz dürüst sekil de bu referandum da bu anayasa maddelerinin geçmemesi için gerekçelerimizi sizlerle paylaşıyoruz.Bu bir haktır. Niçin hayır kampanyası yapan siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu platformlar bizim gibi kişiler sizin gibi kişiler desek ki desek ki bir referandum OHAL koşulların da kesinlikle yapılmaz demokrasiye aykırıdır.Eşit şartlarda rekabeti ortadan kaldırmaktadır. Bu neden le boykot ediyoruz sandığa gitmiyoruz deseydik,sadece evet oyu kullananların sandığa gidip kullandığı oyla gecen bu maddeler meşru sayılır mıydı.? Hayır sayılmazdı. Dolayısı ile siz bizi iftiralarla baskının devlet gözü ile demir yumruğu kafamıza vurmak yerine kendinize güvenip bu milletin irfanına güvenip tam tersine eşit şartlarda eşit rekabet ortamı yaratıp bizi pamuklara sarmanız lazım dı.

 

 

meral-aksener-oyle-bir-gozu-donmusluk-soz-konusu-ki-8

 

”Öyle Bir Gözü Dönmüşlük ki”
Öyle bir gözü dönmüşlük söz konusu ki bu gün parlamenter demokrasi varken bu derece gözü dönüyor ise yarın Allah mahfaza bu anayasa değişikliği geçtiği dakikadan itibaren bu ülkede nefes almak bile reise bağlı olduğu,nefes almak için izin almak durumunda kalacağımız bir sonla karşı karşıya kalacağımız için Hayır diyorum.
Dün sosyal medyada bir ses kaseti paylaşıldı yer cami imam efendi hayır diyenleri her birimizi kafir olmakla itham ediyor. ben hacıyım 7 yaşından beri beş vakit namaz kılarım imam efendi görevini benim sizin ödediği vergiler ile oturduğu mevkiden hizmet yapması gerekirken bulunduğu makamdan bu ülkede hayır tercihin de bulunan insanlar için Kafir diyebiliyor. Allah’a şir koşabiliyorsa bir Allah’ın kulu da hadi oradan diyemiyor ise hayal edin bu yasa geçtikten sonra her birimizin başına gelecekleri.
Onun için devletin gücüyle devleti temsil eden devlet memurunun Şirin’inizi kaydığı bir sistem de hala iyi kötü bir denge mekanizması var iken bütün bunlar yapılıyor ise bu dengenin ortadan kalktığı bu anayasa metninin geçmesi durumun da nefes almamız bile izne tabi olur. Dün Türk milletinin bu milletin karakteri buna müsaade etmedi bu gün de buna müsaade etmeyecektir.
Bir hakim ben evetciyim ey Hayırcılar sonra görüşürüz diyebiliyor.Hakimliğin sembolü terazidir.Adalet mümkün temelidir yazar orada. Terazinin tefesine adam gücünü koymuş.
Bir başka savcı ben ev etçiyim sonrasın da küsmece yok diyor.Hukukun guguk olduğu hukuk kavramının yitirldiği bir ortama doğru sürükleniyoruz bunlar için hayır diyorum.
”Biz Hayır Dedikçe Sinirleri Bozuluyor”
Biz hayır dedikçe sinirleri bozuluyor,bu salonun sahibini kutluyorum Allah ondan razı olsun cesur bir kardeşimiz.
Kütahya da 8 ayrı salonla anlaşma yaptık bütün salon sahiplerine baskılar defterleri istenen kızının,oğlunun işlerinden uzaklaştırmakla sürmekle tehditler havada uçuşuyor. Salon sahipleri feryat figan .en sonun da 8 inci salon sahibi eski abiler denmiş ne olursa olsun dedi toplantımızı yapabildik.
Şimdi Niğde ye gideceğiz üç ayrı salonla anlaşma yaptık sonun da birinde karar kıldık pankartlar şehre asıldı saatte bir pankartlar kaldırıldı bizimkiler geri kalır mı onlar kaldırdıkça bizimkiler hemen yenisini astı sonun da edemediler biz bunlarla mücadele etmeyelim bu işi toptan çözelim dediler Sayın Vali bir yazı yayınladı bir hafta süre ile Niğde de kuş uçmayacak.Bolu beyi Niğde ye gitmiş yerleşmiş ben de Köroğlu olarak orada olacağım. Allah’ın izni ile.Hayır diyoruz hayır.

 

meral-aksener-oyle-bir-gozu-donmusluk-soz-konusu-ki

 

”Başbakanın Tarih Bilgisi de Zayıf”
Başbakanın tarih bilgisi de zayıf,biliyorsunuz Çanakkale ye gitti Başbakan Çanakkale geçilmez diyorlardı biz köprü yaptık geçiliyor işte dedi. İçimden dedim ki inşallah bir İngiliz Kraliçesine tercüme etmemiştir.Hadi bakalım köprü yapmışlar anzaklar geçsin ve o Çanakkale geçilmez sözünün 250 bin şehidin, o dur yolcu diyen iradenin, köprü ile eşdeğer tutan bir şuur altının tarih bilgisizliğinin tarih şuursuzluğunun örneği oldu.

 

dsc06923

”Başbakan Bolu ya Gitti”
Bolululara Bolu beyinin torunları dedi hal bu ki Bolulular kendilerini Köroğlu’nun torunları bilir. Sonra baktı Bolulular Bolu beyinin torunu değil kendini Niğde’ye sakladı,ama Meral Akşener kendini Köroğlu’nun Torunu sayıyor Bolu beyi Orada ise Köroğlu da orada dedi.

 

dsc06941

”Allah’ın Sopası Yok Böyledir Bu İşler”
Horlanda ya bağırdılar çağırdılar,bizde onlarla bağırdık bütün hayırcılar Horlandayı kınadık iki toplantım vardı biri Almanyada biri Horlandada ikisini de iptal ettim elimden bu geliyordu ikisini de iptal ettim. Sonra derin yaptırımlar olacağı söylendi hepimiz arkasın da durduk tavsiyelerde de bulunduk. Horlanda da oğlunun şirketleri var deniyor önce onları getirsin o şirketleri horlandada tasfiye etsin sonra Adana da ki patriyot füzelerini gözden geçirin, israil ile mütesanit olayını hatırladınız mı vanmünit sonrası bir baktık bizim topraklar patriyot dolmuş israil’i savunmak için bu da aynına benzemesin diye.
Tam bunları izlerken Mart ayının başlarında Yunan Cumhurbaşkanı Askerleri ile keçi adasına çıkıp bayrağı dikti keçi adasına ses soluk yok Egede Türkiye’ye ait 150 adamız var keçi adası da tapusu ile bize ait. Keçi adası Muğlaya yüzme mesafesine de Cumhurbaşkanımızdan,Başbakanımızdan,Dış işleri Bakanımızdan Yunanistana haddini bildiren tek bir cümle çıkmadı.
Türkiyeyi temsil eden Türk milletini temsil eden bizi yöneten bu günkü yönetime buradan sesleniyorum ilan ediyorum siz gitmiyorsanız keçi adasına ben gideceğim.
Onun için 16 nisan da yapılacak bu anayasa değişikliğine hayır diyorum.

 

dsc06937

 

”Şimdi Meclisin Elinde Hiç Kimseye Verilmeyen Yetkiler Var”
Başbakana verilmeyen,Cumhurbaşkanına verilmeyen ve Bakanlara verilmeyen tüzel kişilik kurma yetkisi bu yetkiyi herkim seçilirse onun da bu yetkiyi kullanabileceğine dair bir cümle eklendi Meclis ile birlikte Cumhurbaşkanı da diye bir cümle eklendi, bu neyi getirir bakın bu güne kadar hep Erdoğan üzerinden konuştuk benim seçildiğimi farz edin var sayın ben seçildim benim için bile bu yetkiyi vermeyin,çünkü insan denilen piskolojik varlık neslinden esasından kişiliksizleştirmeye ve yuvarlaklaştırma ya itibar talep etmeye çok meyillidir. Bunu engellemek için dinler indirilmiştir.Batı da Hristiyanlık inancı gevşediği zaman ahlak ve etik kurallar tesis edilmiştir.
Şimdi son söz olarak korkmadan cesaretle evetçileri de baştaçı sayarak Hayır diyeceğiz Hayır 80 milyon kere hayır Diyerek sözlerini noktaladı
Haber Etkin/ Ramazan Yiğit/18 Mart 2017

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir