CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat,dan Eyüp’de Esnaf ziyareti

chp-istanbul-il-baskani-cemal-canpolatdan-eyupde-esnaf-ziyareti

 

 

Yağan yoğun yağmura ve soğuk hava koşullarına rağmen CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat 16 Nisanda yapılacak olan partili Cumhurbaşkanlığı sistemi referandumu da, neden Hayır dediklerini Eyüp’de vatandaşlara anlattı,Esnafı ziyaretin de bulunarak  Hayır çalışmalarına hız kesmeden devam etti.

chp-istanbul-il-baskani-cemal-canpolat-eyupde-esnaf-ziyareti-1

CHP İstanbul il başkanı Cemal Canpolat, CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve Eyüp Yurttaş girişiminden kalabalık vatandaş topluluğunun da araların da bulunduğu kalabalık gurup 16 Nisanda Partili Cumhurbaşkanlığı sistemine neden hayır dediklerini Eyüp esnafına yapmış oldukları ziyaret sırasın da tek tek vatandaşlar ile yaptıkları  sohbetler ile anlattı bu ziyaret esnasında Cemal Canpolat ve Eyüp yurttaş girişiminden kalabalık  bir vatandaş topluluğu Eyüp sultan camiye giderek Hayır duası da etti .

chp-istanbul-il-baskani-cemal-canpolat-eyupde-esnaf-ziyareti-2chp-istanbul-il-baskani-cemal-canpolatdan-eyupde-esnaf-ziyareti

 

Çalışmalar esnasın da cami avlusunda ziyarete gelen vatandaşlar oldukça Cemal Canpolat ve çalışma arkadaşlarına oldukça yoğun ilgi gösterdi. CHP İstanbul İl Başkanı vatandaşlar ile tek tek sohbet etti ve vatandaşları bilgilendirdi.

Esnaf ziyareti bittikten sonra Emin önün de ziyaretlerde bulunmak üzere CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat alandan  ayrıldı.

Haber Etkin: Ramazan Yiğit /14.03.2017

dsc06858dsc06855dsc06856dsc06861dsc06857dsc06860chp-istanbul-il-baskani-cemal-canpolatdan-eyupde-esnaf-ziyareti-1

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir