Eyüp de Yurttaş girişimi #Hayır Kampanyasına Hızlı başladı.

eyup-de-yurttas-girisimi-hayir-kampanyasina-hizli-basladi

Cumartesi günü Saat 13.00 de 16 Nisanda yapılacak olan Partili Cumhurbaşkanlığı sistemi Referandum kapsamında sivil toplum kuruluşları ve Eyüp’lü vatandaşların oluşturduğu Yurttaş girişimi #Hayır çalışmalarına CHP İstanbul Milletvekili Bilhun Tamaylıgil de çalışmalara destek vermesi ile Rami Cuma ve Rami Yeni Mahallelerinde vatandaşlara neden hayır dediklerini anlattılar ve destek istediler.

eyup-de-yurttas-girisimi-hayir-kampanyasina-hizli-basladi-5

Yapılan çalışmada Halkın büyük ilgisi oldukça ilk kez  böylesine yoğun olduğu gözlerden kaçmadı.

 

eyup-de-yurttas-girisimi-hayir-kampanyasina-hizli-basladi-8

Rami Halkı camlara çıkarak sevgi gösterisinde bulunurken ,esnafın da  çalışmalara büyük destek verdiği Cumhuriyetimize sahip çıkacağız partili Cumhurbaşkanlığı da neyimiş Cumhurbaşkanlığı tarafsız olur serzenişlerinde bulundular. Vatandaşlar hiç Türkiye Cumhuriyeti bir kişinin yetkisine bırakılır mı kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk bile böyle bir yetki istemedi TBMM’sini kurdu dedikleri duyuluyordu bir taraftan da .

eyup-de-yurttas-girisimi-hayir-kampanyasina-hizli-basladi-1

Halkın gösterdiği ilgiden ve gösterdiği tepkiden yola çıkacak olursak görünen o ki Eyüp İlçesin de bulunan Rami cuma ve Rami yeni Mahalleleri şimdiden #Hayır diyerek hayır oylarının Oldukça yüksek çıkacağını gösterdi.

Haber etkin/ Ramazan Yiğit /11.03.2017

eyup-de-yurttas-girisimi-hayir-kampanyasina-hizli-basladi-2  eyup-de-yurttas-girisimi-hayir-kampanyasina-hizli-basladi-4eyup-de-yurttas-girisimi-hayir-kampanyasina-hizli-basladi-3eyup-de-yurttas-girisimi-hayir-kampanyasina-hizli-basladi-6eyup-de-yurttas-girisimi-hayir-kampanyasina-hizli-basladi-7eyup-de-yurttas-girisimi-hayir-kampanyasina-hizli-basladi-9eyup-de-yurttas-girisimi-hayir-kampanyasina-hizli-basladi-10

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir