Malatyalı başkanın acı günü

Malatyalı başkanın acı günü

a..malatyalı (1) a.malatyalı cenaze (8) a.malatyalı cenaze (19)

Dursun Kılıç

 

EYÜP-Eyüp eski belediye başkan yardımcı ve Eyüp spor eski başkanı Ahmet Malatyalı’nın babası Fuat Malatyalı (77) yakaladığı amansız hastalılığa yenik düştü. Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Fuat Malatyalı için bugün Eyüp caminde cenaze öğle namazına müteakiben cenaze töreni düzenlendi.

Eyüp camiinde yapılan cenaze törenine iş, siyaset, spor camiasında çok sayıda Eyüplü katılarak Ahmet Malatyalıyı acılı gününde yalnız bırakmadılar.

 

Ahmet Genç ön safta yer aldı

 

Eyüp eski belediye başkan yardımcı ve Eyüp spor eski başkanı Ahmet Malatyalı’nın babası Fuat Malatyalı cenaze törenine Eyüp belediye başkanı İsmail kavuncu, Eyüp belediye başkan yardımcılarından Metin İşeri, Sedat Şahin, Semih Dikyol, Esat Nuhoğlu, Eyüp Ak parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ak parti Eyüp belediyesi meclis üyeleri, Eyüp Ak parti gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Ak parti il meclis üyeleri Mehmet Er, CHP Eyüp belediyesi meclis üyesi İsmet Lâçin, CHP Eyüp belediye başkan aday, adayı Metin Ünlü,  Demokrat parti ilçe başkanı yaşar Göktaş ve yönetim kurulu üyeleri, DSP Eski ilçe başkanlarından Sait Has, Eyüp spor yöneticileri, Eyüp spor taraftar dernek başkanı Suat Aras, bazı mahalle muhtarları ve çok sayıda Eyüplünün yanı sıra Eyüp eski belediye başkanı Ahmet Genç’inde cenazeye katılması dikkat çekti.

Yapılan cenaze töreninden sonra Eyüp sultan mezarlığında defnedilen Fuat Malatyalı uzun süredir amansız hastalıkla mücadele ediyordu.

Eyüp caminde düzenlenen cenaze törenin de taziyeleri kabul eden Eyüp eski belediye başkan yardımcısı ve Eyüp spor eski başkanı Ahmet Malatyalı’ın çok üzgün ve bitkin olduğu gözlendi.

Troyka medya grubu olarak Sayın Ahmet Malatyalı başkana başsağolsun diyoruz muhterem babalarına da Allahtan rahmet diliyoruz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir