Kılıçdaroğlu; Yeni tasarruf genelgesi bu!

Example HTML page

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı bütçesinden 640 milyon lira harcanarak inşa edilen Okluk Devlet Konuk Evi’yle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yazlık Saray’ın görsellerini paylaşan Kılıçdaroğlu, “İşte yeni tasarruf genelgesi bu. Adam kendine yazlık saray yapıyor millet açlıktan ölüyor” dedi.

MİLLET AÇLIKTAN ÖLÜYOR

– 2003 yılından bu yana 6 kez tasarruf genelgesi çıkardılar. Sonunda yeni tasarruf genelgesi çıktı. Genelgede yeni bir saray var. Genelge çıkarıyor, ‘Ben hariç’ diyor. Sen hariçsen vatandaş neden uysun? Adam kendine yazlık saray yapıyor millet açlıktan ölüyor.

İSRAFA DEVAM

– Ama kendisi tasarruf yapmıyor. Kendisine yeni yazlık saray yaptırdı. AK Parti’ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum. Eğer israf haramsa ve sen de gidip onlara oy veriyorsan sen de günah işliyorsun… Lüks hayat, rüşvet, yolsuzluk var. Lağım patlamış hâlâ israfa devam ediyorlar.

”YERLİ ve MİLLİ”

– Haramilerin düzenini inşa ettiler. Türk Lirası, dolar karşısında eriyor. Bunlar, ‘yerli ve milliyiz’ diyorlar. Değiller. Bunlar yerliden ‘yemek’ anlıyorlar, milliden de ‘malı götürmek’ anlıyorlar.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir