Karara İstanbul il başkanlığından veto

haberetkin

haberetkin

 

 

Dursun Kılıç/ Selahattin sorucu

 

EYÜP-Geçtiğimiz günlerde CHP Eyüp ilçe yönetim kurulu kararıyla ilçe sekreterliği görevine son verilen Halit Karaman ve yerine seçilen Hasan Soydemir oylaması için oylamanın tekrar yapılması gerektiği aldığımız duyumlara göre İstanbul il başkanlığı tarafından vurgulandı.Bazı kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre geçen ay CHP Eyüp ilçe yönetimi tarafından, ilçe sekterliğindeki değişim’le ilgili karar veto edilerek tekrardan ilçeye iade edildi.Yapılan oylamada 8’e 6 olarak çıkmıştı.İstanbul il başkanlığı tarafından seçimin doğru yapılmadığı,bu sayının yeterli olmadığı kararı çıktığı kaydedildi.

Bilindiği üzere geçen ay CHP Eyüp ilçe yönetimi tarafından ilçe sekreterinin görevinden alınması CHP Eyüp’te soğuk duş etkisi yapmış günlerce tartışılmıştı. Yerel seçimlere aylar kala yapılan bu değişiklik CHP Eyüp ilçe örgütü tarafından çokça dillendirilmiş ve çok yadırganmıştı.

Kriz devammı edecek?

 

Yerelde seçimlere giderken Eyüp’te varolan ve  tek Eyüp’lü  yöneticinin de görevden alınmasının ne kadar doğru olduğu da siz kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir