Eğitimci Aday Adayı Ali Kılavuz Başvurusunu yaptı

ali kılavuz (18) ali kılavuz ali kılavuz (13)EYÜP-Uzun yıllardır Eyüp’te eğitimcilik yapan ve birçok öğrenci yetiştiren emekli öğretmen ve VAROL sürücü kursu işletmecisi Ali Kılavuz CHP Eyüp’ten belediye başkanı aday adayı olarak ismini açıkladı.

CHP Eyüp yerel seçimlere iddialı hazırlanıyor

Öte yandan 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için, CHP Eyüp ilçesinde yaşanan hareketliliğin çok yerinde ve zamanında olduğu vurgulanarak “CHP Eyüp’te bu dönem bu çalışma sistemiyle mutlaka Eyüp belediye başkanlığını kazanır ve CHP’nin bayrağını Eyüp’te dalgalandırır” denildi. Diğer taraftan CHP Eyüp ilçesinde belediye başkan aday, adayı olan isimlerin Eyüp’te bulunan 21 mahalle 7 köyde sürekli seçim çalışması yaptığı çok olumlu geri dönüşlerin yaşandığının da altı çizildi.

Ali Kılavuz kimdir?

1956 Ordu ili Gölköy ilçesi Karahasan köyünde doğdu.İlkokulu Karahasan köyünde ortaokulu Gölköy ortaokulunda,liseyi Ordu lisesinde okudu.1979 yılında İstanbul Üniversitesi yabancı diller yüksek okulu(i.ü Hasan Ali Yücel eğitim fakültesi yabancı diller)Fransızca öğretmenliği bölümünü bitirdi.Aynı yıl Kasım 21 de Siirt Şirvan lisesinde Fransızca öğretmeni olarak göreve başladı.

1981-1986 yılları arasında İstanbul Bakırköy ticaret lisesinde ,1986-1987 arasında Edirne Havsa ortaokulunda görev yaptı.Eylül 1987’de istifa etti.1987-1995 yılları arasında çeşitli eğitim kurumlarında idarecilik ve öğretmenlik yaptı.1995 yılında kendiisine ait olan Varol sürücü kurslarını kurdu.1998 yılında yeniden Milli Eğitim Bakanlığına dönerek Eyüp Zekai Dede ilköğretim okulunda sınıf öğretmenliğine başladı.

2002 Ekim ayında sınıf öğretmeni olarak Türkiye Cumhuriyeti adına Fransaya gitti.2003 yılında kendi isteği ile yurtiçi görevine döndü.sonra sırasıyla 2009 yılına kadar Otakçılar ilköğretim okulu,ebusuut ilköğretim okulu ve Mehmet Akif Ersoy ilköğretim okulunda görevine devam etti.

2009 Ekim ayında emekli olan Ali Kılavuz halen Varol sürücü kursları yönetim kurulu başkanlığı görevini yaparak çalışma hayatına devam etmektedir.

 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir