Servet Okucu; Eyüp Halkının ve Esnafının Sorunlarının Çözümü için bende varım Dedi…

Example HTML page

Servet Okucu;

Eyüp Halkının ve Esnafının Sorunlarının Çözümü için bende varım Dedi…

Haber/ Ramazan Yiğit.

 

servet okucu (1) servet okucu (2) servet okucu (3)

 

 

 

 

Servet Okucu Gazetemiz Etkin Habere yaptığı  açıklamalarda AKP belediyelerinin ve AKP iktidarının halkın üzerine bir karabulut gibi çöktüğünü esnafı vergiler ve başkılarla kendi gerici politikalarına adepte etmek istediklerini, vatandaşlarımızın yaşam alanlarına müdahale ederek yaşam alanlarını  daraltmaya çalıştıklarını günümüz türkiyesinde yaşıyoruz dedi.

Servet Okucu;

Bu baskılara dur demenin yolu ancak ve ancak CHP ‘sini iktidar yapmakla mümkündür, bunun içindirki var olan gücümle halkın sorunlarının çözümüne rehber olacak partimiz CHP’sini iktidar yapmak için var gücümle omuz vererek elimi taşın altına koymaya hazırım. dedi.

Servet Okucu Bilği ve birikimimle Eyüp ilçemizi Dünyanın yaşanabilir çağdaş bir kenti yapmak için arkadaşlarımla birlikte Eyüp Belediye Mclis Üyeleği Aday Adaylığına aday oldum dedi.

Servet Okucu ; 1975 yılında Muş varto ilçesinde Dünyaya geldi, 1986 Yılında ailesiyle göç ederek Eyüp ilçesine yerleşti ilk ögrenimini Eyüp Prof.Dr.Kaya Gürsel ilk ögretim okulunda, orta öğrenimini Alibeyköy lisesinde tamamladı, lise ögrenimini Pendik End.Meslek lisesinde tamamladı.

Ögrencilik hayatını noktalayan Servet Okucu bir süre Tekstil sektöründe hizmet verdi.

1999 Yılında Telemikominikasyon iletişim sektöründe iş hayatına atılan Servet Okucu işinde ilerleyerek Akşemsettin Mahallesinde abone merkezi olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Sosyal yardımlaşma Konusunda hasasiyetini koruyarak birçok etkinliğe öncülük yapmıştır.

Servet Okucu Halen Çağdaş Esnaf Sanayici ve İşverenler Derneği Başkan yardımcılığını sürdürmekte olup evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Bizde Etkin Haber Gazetesi olarak Servet Okucu ya mücadelesinde başarılar dileriz.

 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir