İMİDER Başkanı İrfan Tutacak’tan kurban bayramı mesajı

Example HTML page

İstanbul Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Başkanı İrfan Tutacak, Kurban Bayramı kutlama mesajı yayımladı.

Tutacak mesajında; “Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaşmasına yaptığı katkıları dolayısıyla, fert ve toplum hayatımızda özel bir yere sahip, müstesna günlerimizden birisi olan Kurban Bayramı’na, milletçe, huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Kurban ibadeti, bu topraklarda yüzyıllardır dostluk ve kardeşlik içinde yerine getirilmektedir. Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı; birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği; dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve barışın tesisine aracılık eden ulvi ve müstesna günlerdir.

Bayramda, başta anne ve babalarımız, yakınlarımız, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızla bayramlaşalım, selamlaşalım ve birbirimize iyi dileklerimizi tekrarlayalım. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimleri, daha özenle kucaklayalım.

Bu düşüncelerle, Aziz Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir