İmamoğlu’nu suçlayan YSK üyesi ve Erkam Yıldırım Venezuela’da aynı karede

Example HTML page

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında hazırlanan iddianamede, suçlayan taraf olan YSK üyesi ile, Binali Yıldırım’ın oğlu ve avukatı Venezuela’da aynı kareden çıktı.

İBB Haber’in sosyal medyasından yapılan paylaşımda bahsi geçen isimlerin yan yana olduğu fotoğraflar yer aldı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, İmamoğlu’nun seçimin iptaline ilişkin olarak 4 Kasım 2019’da basın açıklaması yaptığı kaydedildi.

İmamoğlu’nun açıklamasında “31 Mart’ta seçimi iptal edenler ve dünyada, Avrupa’da onların gözünde nereye düştüğümüz noktasında, o olan biten şeylere baktığımızda, tam da işte 31 Mart’ta seçimi iptal edenler ahmaktır” şeklinde konuşmuştu. Başlatılan soruşturma kapsamında, 6 Mayıs 2019 tarihinde YSK’da görev yapan 11 kurul üyesi mağdur sıfatıyla yer aldı. Öte yandan organize suç örgütü elebaşısı Sedat Peker geçen hafta yayımladığı 7’nci videoda AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’ın uyuşturucu ticaretinin güzergahını değiştirmek için Venezuela’ya gittiğini öne sürmüştü. Bu iddialardan hemen sonra Erkam Yıldırım’ın da 2020 yılının Aralık ayında Venezuela’ya gittiğini gösteren fotoğraflar ortaya çıktı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir