İBRAHİM ÖZKAN’DAN FARUK GÖKKUŞ’A CEVAP: ”ÜLKEYİ KUTUPLAŞTIRAN, SİZİN GENEL BAŞKANINIZDIR!”

Example HTML page

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, İBB Ekim ayı Meclisi 1. birleşimindeki gündem dşı konuşmasında, bu yıl 98. sini yine büyük coşku ve gururla kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramına da yer verdi.. Cumhuriyet’in önemini anlatan ve her türlü nimetinden faydalanıp ona karşı duranların zerre kadar gözümüzde değeri yok diyen Özkan Cumhuriyet ile ilgili sözlerini şu satırlarla noktaladı:

“Ne Atatürk’ten vazgeçeriz ne ilkelerinden ne de kurduğu Cumhuriyetten..Bunlarla derdi olanların, Atatürk’e dil uzatanların, uzatanların sırtını sıvazlayanların, zerre kadar değeri olmaz gözümüzde… Geldikleri gibi gidecekler, ta ki kurulacak ilk sandıkta..”

Konuşmasının ardından yanıt için söz hakkı isteyen AK Parti Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, Özkan’ın AK Parti’ye yönelik “Geldikleri gibi gidecekler, kurulacak ilk sandıkta..”

Sözlerine tepki gösterdi.

Bu sözleri, Mustafa Kemal’in, Dolmabahçe Sarayı önündeki İngiliz işgalci donanmasına söylediğini vurgulayarak Özkan’ın bu sözlerinin çok tehlikeli ve vatandaşı bölen bir söylem olduğunu savundu.

SANDIKLA GELDİLER, SANDIKLA GÖNDERECEĞİZ

İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan’dan Gökkuş’a yanıt gecikmedi.

“Geldikleri gibi gidecekler, kurulacak ilk sandıkta” diyerek, sandıkla gelen AK Parti’nin sandıkla gideceğini işaret ettiğini belirten Özkan, bu sözlerinin alınacak sözler olmadığını belirtti. Özkan, bu ülkeyi kutuplaştıran siyasetin ise “yüzde 50’yi evde zor tuyoruz” diyen, Millet İttifakına “Zillet İttifakı” diyen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu siyaset olduğunun altını da çizdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir