İBB Eyüpsultan ve Alibeyköy’ün trafik başta olmak üzere birikmiş sorunlarına neşter vurdu

Example HTML page

İBB Eyüpsultan ve Alibeyköy’ün trafik başta olmak üzere birikmiş sorunlarına neşter vurdu

İBB Eyüpsultan İlçesine planlamış olduğu dev yatırımları acil çözülmesi gereken sorunlardan başlayarak çözmeye başladı.

CHP İBB Meclis üyeleri Ali Haydar İşkar, Gülsüm Polat, Ünsal Aykutoğlu’nun da yakından takip ettiği Asfaltlama çalışmalarıyla Fatih sultan Mehmet Bulvarına 780.300 ton asfalt serilerek araçların rahat gidip geleceği yolu Çobançeşme’den başlayıp 5 levent’in önünden devam ederek cep otogar güzergahından Gazi mahallesine kadar olan bölümü bitirdi. Diğer ana halterlerde de asfaltlama çalışmaları önümüzdeki gönlerde devam edecek.

Bir diğer taraftan da Çırçır Mahallesinden başlayıp Veysel Karani cami önünden devam eden Atatürk Bulvarında ki trafik rahatlatma ve bordur çalışmaları son süratle Yeşil pınara kadar olan bölümdeki çalışmalar devam ediyor.

Çalışmalar ile yol düzenlemesi yapılarak trafik sinyalizasyon sisteminin kurulması ile trafik düzenlenecek, çalışmaların bitimin de trafikten şikayet eden vatandaşların sorunları büyük bir ölçüde çözülmüş olacaktır ve vatandaşlar trafiğe takılmadan evlerine ve işlerine rahatça ulaşmış olacaklardır.

Gazetemiz Haber Etkin’e kısa ortak bir değerlendirmede bulunan İBB Meclis Üyeleri Ali Haydar İşkar, Gülsüm Polat ve Ünsal Aykutoğlu Eyüpsultan İlçemizin Mahallelerin de çalışmalarımız ve halkımızla buluşmalarımız devam ediyor. Halkımızın birikmiş sorunlarını yerinde tespit ederek 16 Milyon İstanbullunun Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediye’sinin ilgili birimlerine iletmek suretiyle sorunların hızlı çözülmesine katkı sunuyoruz. Bu çalışmalarımız görev ve sorumluluk bilincimizle görev süremizce aralıksız devam edecektir dediler.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir