Eyüpsultan Belediyesi’nden tehdit eder gibi emlak vergisi tahsilatı

Eyüpsultan Belediyesi Vatandaşlara 24.09.2020 itibari ile vadesi geçmiş …….. TL borcunuz bulunmaktadır. Yasal takip sürecine girmemeniz için ödeme yapmanız gerekmektedir, mesajı çekerek yaşadığımız şu zorlu pandemi sürecin de vatandaşlarımızın sosyal mesafe kurallarını da ihlal ederek Eyüpsultan Belediyesinin önüne toplayarak hastalığın bulaşmasına ve yaygınlaşmasına adeta davetiye çıkardı.

Vatandaşlar ise isim vermeden Gazetemiz Haber Etkin’e şu serzenişte bulundular.

Ödediğimiz vergilerimiz bizlere hizmet olarak geri dönmüyor. şeffaf belediyecilik anlayışı yok,belediyenin bütçesi nereye gitti belli değil geçen ay sosyal medyadan belediye meclisini izledim ”zaman yolculuğu adlı bir ihale için Eyüpsultan Belediyesinin 2 milyon 115 bin TL’sı AK-Parti eski ilçe başkanına verilmiş. Bu proje sanki Eyüpsultan halkının önceliğiymiş gibi ödediğimiz vergilerimizi çarçur ediyorlar dedi.

Bir başka vatandaş ise şu serzenişte bulundu ; Seçimlerin üzerinden yaklaşık 1.5 yıl geçti henüz Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken bizlere sözünü verdiği gerçekleştireceği projeleri hiç birine başlamadığını görüyoruz. İnşallah Kalan sürede bu projelere başlar. Bütçe ortada yok 178.milyon borçlanma var. Sosyal medyadan izledim geçen ay meclisi, İller Bankasından 14 Milyon hibe kredi almış. Eyüpsultan Meydanında ki binalara ruj çalmak için. Halkın önceliğinden bihaber olan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in bu uygulaması ile Eyüpsultan halkının hangi sorunu çözülmüş olacak merak ediyoruz dedi.

Halka bir dokun bin ah işit Eyüpsultan Vatandaşı dertli sorunları birikmiş çözüm bekliyor.

Gelelim Emlak vergisi ödemelerine Halkı korkutarak Belediyenin önüne yığmak yerine daha esnek bir yol izlenemezmiydi malup pandemi süreci hızlandı. Tekrar vaka sayıları arttı. Ölümler her gün biraz daha çoğalarak devam ederken insan hayatına verilen değere biraz daha imtina gösterilemezmiydi ?

Söz vatandaşın biz elçiye de iletmek düşüyor her şey iyi olur inşallah ne diyelim.

Kalın sağlıcakla…

Sosyal mesafeye uy, Maskeni tak , Pandemiye dikkat .

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir