Geleceğin Yıldızı

Example HTML page

İstanbul yıldızlar karate şampiyonası 1-2-3 2013 şubat ında Bağcılar olimpik spor salonunda yapıldı.
Bayanlar 54 kiloda Deniz Gizem Karakaya İstanbul ikincisi oldu.
28 Şubat 3 Mart tarihlerinde Ege bölgesinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
EtkinHaber gazetesi olarak Gizem Karakaya’yı antrenör ü ve babasından dinledik.
EtkinHaber;Gizem bu seviyeye nasıl yükseldi bize kısaca bahsederrmisiniz?
Yusuf Tuna;(Antrenör)Gizem bize 7 yaşında geldi,azimli bir şekilde çalışması ile grafiği devamlı yükseldi.
Yeri geldi yendi sevincini bizlerle paylaştı,yeri geldi yenildiği maçlar oldu göz yaşlarına hakim olamadı,resmi ve özel turnuvalara katılarak bizlerin yüzünü güldürdü.
Salih Karakaya;(Babası)Kızımın hem babası hemde bu camiadan gelmemden dolayı bizim müsabakalara gelip bizleri izlerdi,benden sonra kızımında burada olması beni ve tüm ailemizi gururlandırıyor.
E.H;Gizem bundan sonra hangi müsabakalara katılacak hangi sevilerde olacakülkemize Balkan yada dünya şampiyonluğu getirecekmi?
Y.T;Aramıza katıldığından beri iyi bir çalışma içerisinde Türkiyedeki bölgesel müsabakalarda,Klubümüz adına sporcu olarak katıldı.
Bu karşılaşmalarda Klubümüze birincilikler ve ikincilik ler kazandırdı.Bundan sonrası içinde çalışmalarına ara vermeden devam edip önce ege bölgesindeki müsabakalardan iyi iyi bir sonuçla gelmesini bekliyoruz.Oradan birinci geldiği takdirde önce Balkan şampiyonasına daha sonrada dünya şampiyonasına katılmaya hak kazanacak diye düşünüyorum.
Klubümüze verdiği destekden dolayıda buradan sizin aracılığınızla bizlerin büyüğü ve abisi olan Bilal abimize(Bilal Karaca)teşekkür ederiz.Gençlerin topluma kazandırılmasında spora yönelmesini sağladığı için.
Buradan bir çağrımda gençlere olacak gençliğin iyi yetişmesi için spora katılmalarının tavsiye ediyorum,bu sadece karate değil tabiî ki tüm spor dalları olabilir böylelikle hem sosyal bir çevre edinebilirler hemde kötü alışkanlıklardan kurtulmuş olacaklardır.
Ayrıca burada sizede teşekkür etmek isterim bu tür haberleri kimse okumaz diye(aslında ticari)yapmıyorlar sizede destekleriniz için tekrar teşekkür etmek istiyorum.;dedi..
Salih Karakaya;Biz ailesi olarak elimizden gelen tüm desteği veriyoruz.Aynı zamanda dayım olan Bilal Karaca’nında desteği ile kızımın daha ileri seviyelere çıkacağını düşünüyorum.
Tabikii gönlümüzden geçen okikızım önce Ege bölgesindeki müsabakalardan iyi sonuç alsın sonrada Balkan ve Dünya şampiyonalarına katılıp Ailesi olarak bizileri ve tüm ülkemizi gururlandırsın.
Hangi baba istemez çocuğunun iyi bir yerde olmasınıkızım çok çalışıyor ve kazanmak için elinden gelen bütün gayreti gösteriyor İnşallahta kazanacaktır.
Burada sizin aracılığınızla toplumun tüm kesimlerine sesleniyorum Spor Sadece futbul değildir diğer branşlarada destek olmalarını isterim ayrıca bize bu imkanları tanıdığınız için EtkinHaber Gazetesinede teşekkür ederim bizlerin sesi olduğu için.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir