Eyüp’ün sorunlarınıda,çözüm yollarınıda biliyoruz

Example HTML page

Eğitimci aday adayı Ali Kılavuz:

Eyüp’ün sorunlarında çözüm yollarında biliyoruz

www.haberetkin.com

www.haberetkin.com

ali kılavuz 32 ali kılavuz 36

 

haber merkezi

EYÜP-CHP Eyüp belediye başkan aday adayı ve Varol sürücü kursları kurucu  eğitimci Ali Kılavuz aday adaylığı ile ilgili çalışmalarına hız kattı bu bağlamda gerek CHP örgütü gerekse Eyüp halkına yönelik çalışmalar başlatan Kılavuz daha yaşanabilinir Eyüp için bir çok proje geliştirdiğini kaydetti. Kılavuz yaptığı çalışmaları medya grubumuza değerlendirdi. “Tarihsel dokusuyla Haliç yarımadasından başlayarak Karadeniz’e uzanan eşsiz güzelliklere sahip güzel ilçemiz yıllardır kötü bir yönetim sekliyle bir türlü hak ettiği dünya Ölçeği’nde çağdaş dünyayla bütünleşememiştir.

Tarihsel açıdan birçok değerlere ev sahipliği yapan kentimiz sadece inanç boyutuyla ele alınarak diğer değerleri ötelenmiş hatta yok edilmiştir.

Eyüp ilçemizi tarihte ki yerini de göz önünde tutarak çağdaş dünyanın şirin yaşanabilir kenti konumuna getirmek için geliyoruz.

 Bu bağlamda sorunlarını da biliyoruz çözümünü de.

Kültürel ve tarihsel tarafı yok edilmiş kentimizin değerlerini tekrar kazandırarak toplumsal bütünleşmeyi  sağlayarak kardeşlik duygularımızı  pekiştireceğiz. Laiklik anlayışımız gereği tüm inanç çevrelerine eşit yaklaşımla kardeşçe yaşamanın gereğini yerine getireceğiz. Tahrip edilmiş inanç merkezlerimizi aslına uygun olarak yeniden inşa edip toplumun hizmetine sunacağız.

Eyüp ilçemizin en can alıcı sorunları imar, tapu ve istihdam olarak öne çıkmaktadır. Bu bilinçle hareket ediyoruz ve göreve geldiğimiz beş yıllık hizmet süresi içinde Eyüp ilçemizin ana sorunlarını çözecerek yoksulluğu ortadan kaldırıp yaşam kalitesini artıracağız. Kuracağımız hizmet alanları ve istihdama yönelik projelerimizi hayata geçirmeyi sizlere taahhüt ediyoruz.

Projelerimiz;

  1. 1.    Her Mahallede Çok amaçlı mahalle evlerinin kurulması köylerimizde ise tasıma sistemiyle hizmet verilmesi,
  2. 2.    Tapu ve imar sorunlarını sıfır noktaya indireceğiz Kemer Burgaz ve köylerimizde bulunan 2b ve 18 inci madde sorununu çözerek vatandaşlarımızı haklarını kendilerine teslim edeceğiz.
  3. 3.    Çevrecilik anlayışımız gereği çevre kirliliğini önlemek amaçlı siyasi partilerin ve kurumların yararlanacağı bil board’lar kuracağız parklarımızı daha güvenli hale getirip her parkta emzirme evleri ve lavabo bulunacak yeşil alanları artıracağız Eyüp ilçemizin rahat nefes almasını sağlayacağız.
  4. 4.    Eyüp ile Alibeyköy arasında denizden ulaşımı sağlayıp etkinlik alanlarını tüm inançların kullanımına açacağız kardeşlik duygularımızı pekiştireceğiz, haliç sahilinden başlayıp Saadabat’a uzanan koyda nostaljik fayton seferlerini başlatacağız.
  5. 5.    Her mahallemizde semt pazarları kapalı hale getirip çağdaş sağlıklı alış veriş merkezleri kuracağız bu alanlarımızı diğer günler ev hanımlarının el emeğini değerlendireceği butik işletmeler konumuna getireceğiz.
  6. 6.    Eyüp meydanını yeniden düzenleyerek tarihsel dokusunu göz önünde tutup Eyüp stadını da içine alacak bir şekilde turizme de uygun bir durumda butik otel işletmeciliğini başlatacağız Eyüp stadının bulunduğu alanda yer altına oto park yapımı ile otopark sorununu da çözeceğiz yer yüzü işe yeşil alan olarak kalacak vatandaşlarımız ve misafirlerimiz rahat nefes alacak.
  7. 7.    Eğitim alanında ciddi düzeyde devrim gerçekleştireceğiz çocuklarımızın rahat eğitim almasını sağlamak amacıyla ek derslik ler yaparak çağdaş eğitim almasını sağlayacağız eğitim kurumlarının tüm hizmeti belediyemiz tarafından karşılanacak ailelerimize ek yük getiren anlayışı ortadan kaldıracağız.
  8. 8.    Eyüp ilçemize bir belediye Üniversitesi Kazandıracağız.
  9. 9.    Eyüp ilçemize tam teşekküllü bir hastane kurularak(Bel sağ kur) bünyesinde faaliyetinin sağlanması na çalışacağız.

10.Bölgemizde bulunan parkların altına girilerek oto park sorununa son noktayı kayacağız.

11. Hepimizin bildiği gibi İlçemizin denize sınır olmasına rağmen denizi kirlilik nedeniyle tam olarak kullanamıyoruz bu bağlamda halkımızın yararlanacağı aqua parkların kurulmasını gerçekleştireceğiz.

12.Eyüp ilçemizde yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın çağdaş bir ortamda bakımını gerçekleştirecek üç bölgeye bakım evleri kuracağız.

13. Belediyemiz öncülüğünde yap işlet devret modeliyle oluşturulacak çağrı merkezlerinin sayısını arttırmaya çalışarak yetişmiş genç kardeşlerimize istihdam sağlayacağız.

14.Savunduğumuz değerler açısından bireyin özgürlüğü toplumun örgütlülüğü çerçevesinde yapacağımız projeleri gerçekleştirirken yapılacak işlerde toplumun kararlara katılımını mutlaka esas olarak alacağız.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir