CHP Eyüp’te eğitimci aday adayı

Example HTML page

ali kılavuz

Eyüp’te VAROL sürücü kursu sahibi emekli öğretmen Ali Kılavuz

  Dursun Kılıç/ Selahattin Sorucu

EYÜP-Uzun yıllardır Eyüp’te eğitimcilik yapan ve birçok öğrenci yetiştiren emekli öğretmen ve VAROL sürücü kursu işletmecisi Ali Kılavuz’un da CHP Eyüp’ten belediyesi başkan aday adayı olduğu öne sürüldü.

Yerel seçimlere aylar kala siyaset arenası da ısınmaya başladı, gerek iktidar partisi AK partide gerekse ana muhalefet partisi olan CHP’de yaklaşan yerel seçimler için hummalı bir çalışma gözleniyor.

Özelikle bu dönem CHP Eyüp’te ise, adeta aday adayı patlaması yaşanıyor.

Şu ana kadar haber merkezimize ulaşan bilgiye göre on beş isim CHP Eyüp’ten belediye başkanı aday adayı olarak ismini açıkladı.

 

CHP Eyüp yerel seçimlere iddialı hazırlanıyor

 

Öte yandan 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için, CHP Eyüp ilçesinde yaşanan hareketliliğin çok yerinde ve zamanında olduğu vurgulanarak  “CHP Eyüp’te bu dönem bu çalışma sistemiyle mutlaka Eyüp belediye başkanlığını kazanır ve CHP’nin bayrağını Eyüp’te dalgalandırır” denildi.

Diğer taraftan CHP Eyüp ilçesinde belediye başkan aday, adayı olan isimlerin Eyüp’te bulunan 21 mahalle 7 köyde sürekli seçim çalışması yaptığı çok olumlu geri dönüşlerin yaşandığının da altı çizildi.

 

Ali Kılavuz eğitimci yanıyla dikkat çekiyor

 

Son olarak CHP Eyüp’ten belediye başkan aday adayı olduğu öne sürülen Ali Kılavuz uzun yıllardır eğitim camiasının içinde yer alan isim olarak dikkat çekiyor. Kılavuz, Çeşitli liselerde yabancı dil ve Eyüp’teki çeşitli ilköğretim okullarında sınıf öğretmenliği yaparak birçok öğrenci yetiştirdi. Aynı zamanda işletmeciliğini yaptığı VAROL sürücü kursuyla da birçok Eyüplü nün sürücü belgesine kavuşmasını sağladı. Troyka medya Grubu, güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre Eğitimci Ali Kılavuz 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde CHP Eyüp ilçesinde belediye başkan aday adaylığı için müracat’ta bulunacağı bilgisine ulaştı.

 

 

 

 

 

 

Example HTML page

One Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir