CHP Eyüp Sivas’ı unutmadı…

Example HTML page

040Dursun Kılıç/ Selahattin Sorucu

 

2 Temmuz Cuma 1993 tarihinde gerçekleşen ve gerici kalabalığın 33’ü aydın 2’si otel görevlisi 35 kişiyi katlettiği Sivas Katliamı, 20. Yılında CHP Eyüp GüzelDSCF4911 DSCF4914 DSCF4915 DSCF4921tepe temsilciliğinde yapılan etkinlikle anıldı.

Cumhuriyet tarihinin en acı olaylarından olan ve 35 kişinin katledilmesiyle sonuçlanan Sivas Katliamı, 20. yılında geniş katılımlı bir etkinlikle anıldı.

CHP Güzeltepe mahalle temsilciliği tarafından yapılan etkinliği’ne çok sayıda partilinin yanı sıra CHP Eyüp ilçe başkan yardımcısı Levent Karakoç, CHP Eyüp Güzeltepe mahalle temsilcisi Ali Köse, CHP Eyüp eski ilçe başkanlarından Safi Karayalçın, CHP Eyüp belediye meclis üyesi Gazi Gökçek, CHP il meclis üyesi Murat Çelik, işadamı ve CHP Eyüp belediye başkanı aday adayı Metin Ünlü,  Suser Eski müdürü CHP Eyüp belediye başkan aday adayı Mehmet Eraslan, katıldı

CHP Güzeltepe mahalle temsilcisi Ali Köse’nin açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte 1993 yılında madımak otelinde katledilen 37 kişi anıldı.

CHP Eyüp Güzeltepe temsilciği tarafından yapılan anma etikliğinde Sivas Madımak otelinde katledilen canlar için birer mum yakıldı. Madımak otelinde katledilenlerin isimleri okundukça etkinliğe katılanlar tarafından hep bir ağızdan burada denildi

CHP Eyüp Güzeltepe mahalle temsilciliği tarafından Güzeltepe mahalle temsilcilik lokalinde çok geniş katılımla gerçekleşen Sivas katliamını anma etkinliğine CHP Eyüp ilçe başkanı Ahmet Kartalkanat’ın katılmaması dikkat çekici bulundu.

 

 

 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir