Eyüpsultan Belediye Meclisi 8 seçim,1 toplantı dönemi Temmuz ayı 1’inci bileşimi yapıldı.

Eyüpsultan Belediye Meclisi 8 seçim,1 toplantı dönemi Temmuz ayı 1’inci bileşimi yapıldı.

Eyüpsultan Belediye Meclisi 8 seçim 1 Toplantı dönemi Temmuz ayı 1’inci bileşim toplantısını Eyüpsultan Belediye Meclis 2’nci Başkan Vekili Ahmet Hamdi Gürbüz yönetti.

AK-Parti Eyüpsultan Belediyesi Grup Başkan Vekili Ömer Faruk Kalaycı’nın meclis konuşması;

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar’ın Meclis konuşması.

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup sözcüsü Mustafa Tüysüz’ün Meclis konuşması.

CHP Grubu vermiş olduğu 9 yazılı 3 sözlü önergeyle gündeme damgasını vurdu.

CHP Eyüpsultan Belediye Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar hazırladığı yazılı önergede şu ifadelere yer verdi;

Eyüpsultan Belediyesi olarak kiralama yöntemi ile kullanmakta olduğu binalar hangileridir,hangi kurumlar tarafından kullanılmaktadır ve kira gideri ne kadardır.?

Eyüpsultan Belediyesi mülkü olan toplam taşınmaz sayısı kaç tanedir, Belediyemizin hizmet sunumun da hangileridir,Belediyemiz tarafından kiraya verilenler hangileridir ve kira gelirleri ne kadardır; bu taşınmazlar içerisinde başka kurumlara bedelsiz olarak verilenler varmıdır.?

Eyüpsultan Belediyesi olarak ekonomik sıkıntılarımızın olduğu mevcut bütçeden anlaşılmaktadır,kendi öz varlıklarımızı kullanmak durumundayız,”İlim Yayma Cemiyetine bila bedel verilen Eski Belediye binamızın geri alınması için gerekli çalışmaların yapılması ve anlaşmanın bozularak binamızın tekrar belediyemiz kurumları tarafından kullanılması sağlanmalıdır.”

Yukarıda yazılı hususlar konusunun bilgileri tarafımıza yazılı olarak verilmesini arz ve talep ederiz denildi.

CHP Grubunun vermiş olduğu yazılı önergeler ise şu şekilde;

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Ali Haydar İşkar’ın sözlü önergesi;

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar’ın hazırladığı,Güzel tepe Mahallesi Hüseyin Aksoy Parkında elektrik kaçağı nedeni ile Yaşamını yitiren Onur Bağlan’ın vefatı sonrası gündeme gelen parkların güvenliği hakkın da yazılı soru önergesi.

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Filiz Gökçe’nin hazırladığı özel okulun güçlendirme çalışması hakkındaki yazılı soru önergesi;

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Sözcüsü Mustafa Tüysüz’ün hazırladığı kentsel yenileme ile ilgili yazılı soru önergesi;

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup sözcüsü MustafaTüysüz’ün Nişanca Mahallesin de bulunan Eyüpsultan Orta Okulu ve Şehit Er Eyüp Beyazıt ilk öğretim okulu inşaatı ile ilgili yazılı önergesi;

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Ramazan Güven’in hazırladığı Nişanca Mahallesi trafik hakkındaki yazılı önergesi;

CHP Eyüpsultan Meclis Grup’u tarafından verilen yazılı soru önergesinde Eyüpsultan Cami yanın da bulunan imarette yapılan canlı hayvan kesimi sonucu Çevreye yayılan rahatsız edici kokunun giderilmesi istendi.

Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Zafer Döner tarafından verilen yazılı soru önergesinde Güzeltepe Mahallesinde bulunan Bayramoğlu konutlarının bulunduğu yere temel gıda ihtiyaçlarının karşılaması amacı ile market tipi yer belirlenmesi talep edildi.

MHP Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Bayram Demir’in Meclis konuşması;

AK-Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Ömer Faruk Kalaycı’nın borçlanma talebine ilişkin meclis konuşması;

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir