AK-Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Grup Başkanlığından CHP Grup’una hayırlı olsun ziyareti…

Example HTML page

YSK’nın 31 Mart seçimlerinin ardından hukuksuz bir şekilde İstanbul İBB seçimlerini 23 Haziran’da yenileme kararının ardından yapılan 23 Haziran seçimleri sonucun da 806. bin farkla seçimleri kazanan Millet İttifakının İBB adayı Ekrem İmamoğlu’nun görevini devir almasının ardından AK-PARTİ Eyüpsultan Belediye Meclis Grubu adına Ömer Faruk Kalaycı, Belediye Başkanlığı adına Eyüpsultan Belediye Meclis 2’ci Başkan Vekili Ahmet Hamdi Gürbüz CHP Meclis Grup’unu ziyaret etti.

Ziyaret esnasın da CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grubuna Başkanlık eden CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar ve CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri misafirleri Kalaycı ve Gürbüz’ birlikte karşıladılar ve ağırladılar.

AK-PARTİ Grup Başkan Vekili Ömer Faruk Kalaycı ve Eyüpsultan Belediye Meclis 2’ci Başkan Vekili Ahmet Hamdi Gürbüz 23 Haziran seçimleri sonrası CHP Eyüpsultan Meclis Grubunu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup’unu ziyaret eden Kalaycı ve Gürbüz yenilenen 23 Haziran seçimleri sonrası İstanbul Halkının Millet İttifakının İBB adayı Ekrem İmamoğlu’na İstanbul’u yönetme Cumhur İttifakı’nada denetleme görevi verdiğini, İstanbul’a yapılacak hizmetlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yardımcı olacaklarını, olası yanlışlarda da yapıcı eleştirilerini sunacaklarını söyleyerek 23 Haziran seçim sonuçları İstanbul halkına ve Ülkemize hayırlı olsun dileğin de bulundular.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek’de kendilerini ziyaret eden AK-PARTİ Gurup Başkan Vekili Ömer Faruk Kalaycı ve Eyüpsultan Belediye Meclis 2’nci Başkan Vekili Ahmet Hamdi Gürbüz’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek yapmış olduğu konuşmasın da şu ifadeleri kullandı;

Halkımız uzun zamandır toplumsal uzlaşıya hasret kaldığını fakat 23 Haziran’da yapılan seçimlerinin ardından halkımızın bu yönde yapmış olduğu tercihi siyasetçilerin iyi yönde algılayacağını ayrıştırmaya son vererek barışın,huzurun egemen olduğu bir ortamın oluşacağını umuyoruz ve bekliyoruz dedi.

Akçiçek sözlerinin devamın da;

Toplumun huzuru ve refahı için yapacağımız hizmetlerde bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada CHP olarak uzlaşıya açık olacağız bu bağlamda değerli mesai arkadaşlarımız Ahmet Hamdi Gürbüz ve Ömer Faruk Kalaycı’nın bu ziyaretini anlamlı ve değerli buluyorum bu güzel ziyaretlerinden dolayı CHP Grubumuz adına teşekkür ederim diyerek sözlerini noktaladı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir