Eyüp Eğitim Camiası İsmail Kavuncu’ya Veda Etti

AY8T5067

Eyüp’teki okullarda görev yapan müdür, müdür yardımcıları ve okul aile birliği üyeleri, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’ya veda yemeğinde buluştu.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’nun evsahipliğinde düzenlenen yemeğe, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Eyüp Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, Belediye Başkan Yardımcıları, Eyüp’teki okullarda görevli müdür, müdür yardımcıları ve okul aile birliği yöneticileri katıldı.

Yemekte İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, Başkan İsmail Kavuncu’ya eğitime destekleri nedeniyle teşekkür ederek çiçek verdi. Başkan İsmail Kavuncu, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımız için beş yıl boyunca birçok güzel projeyi hayata geçirdik. İnşallah bundan sonra da bu çalışmalar artarak devam eder” dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem de, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’ya beş yıl süresince gerçekleştirdiği eğitime destek projeleri nedeniyle teşekkür etti.

Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın ise medeniyet değerlerini yakalamanın birinci yolunun eğitimden geçtiğini belirterek, “Bu yol elbette ki öncelikle lojistik anlamda binaların, araçların geliştirilip kaliteli ve nitelikli olmasından geçmekte, ikinci olarak da bu eğitimi verecek olan gönüllüler ordusunun moral ve motivasyonunun iyi olmasından geçmektedir. İnşallah biz bu zamana kadar İl Genel Meclisi üyesi olarak yaptığımız çalışmaları, nasip olursa bayrağı 30 Mart’tan sonra devraldıktan sonra, başka bir kulvarda daha da ileriye götüreceğiz. Hem binalar ve araçlar, gereçler konusunda hem de siz değerli eğitim gönülleri dostları nezdinde daha güzele,daha ileriye götüreceğiz” dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir