Erdoğan, Ankara ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı

Example HTML page

Partisinin ve MHP’nin Ankara ilçe belediye başkan adaylarını açıklayan Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na “Bay Kemal, önce sen partinin içindeki meşruiyetini sorgula. Bak şu anda, senin kendi genel başkan yardımcıların bile sana dümdüz çakıyor” ifadeleriyle seslendi.

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu’nda AKP Ankara ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Erdoğan, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde partisinin Ankara ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. AKP, başkentin 25 ilçesinde 22 aday çıkarırken, üç aday ise Cumhur İttifakı kapsamında MHP’li isimlerden gösterildi.

“Cumhur İttifakı’nı inşallah Ankara’mızda, başkentimizde, karşımızdaki illet ittifakına karşı muzaffer kılacağız” diyen Erdoğan, “Ankara’da 25 adayımızın 3’ü Cumhur İttifakımızın gereği MHP’den, diğerleri partimizden” açıklamasında bulundu.İ

İşte AKP’nin Ankara ilçe belediye başkan adayları:

Altındağ: Asım Balcı

Akyurt: Hilal Ayık

Ayaş: Burhan Demirbaş

Bala: Ahmet Buran

Beypazarı: Tuncer Kaplan

Çamlıdere: Hazım Caner Can

Çankaya: Amber Türkmen

Çubuk: Baki Demirbaş

Elmadağ: Gökhan Küçükçelebi

Evren: Hüsamettin Ünsal

Güdül: Muzaffer Yalçın

Haymana: Özdemir Turgut

Kahramankazan: Serhat Oğuz

Kalecik: Duhan Kalkan

Keçiören: Turgut Altınok

Kızılcahamam: Süleyman Acar

Mamak: Murat Köse

Nallıhan: İsmail Öntaş

Pursaklar: Ayhan Yılmaz

Sincan: Murat Ercan

Şereflikoçhisar: Melih Memiş Çelik

Yenimahalle: Veysel Tiryaki

3 İLÇEDE MHP’DEN ADAY

AKP, Cumhur İttifakı kapsamında 3 ilçede aday göstermeyerek MHP adayını destekleyecek.

Etimesgut: Enver Demirel

Gölbaşı: Ramazan Şimşek

PolatlıMursel Yıldızkaya

KILIÇDAROĞLU’NA YÜKLENDİ

Erdoğan, aday tanıtımından önce yaptığı konuşmada, “Ankara bizi çok sevdi. Onun için 16 yıldır bizi bırakmadı, bırakmıyor, bırakmayacak. Ankara için en iyisini, en güzelini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

“Milletin gönlünde yeri olmayan hiç kimsenin AK Parti listesine girmesi mümkün değildir. Milletimizle aramızdaki güçlü bağın koptuğu gün bizim misyonumuzun bittiği gündür” diyen Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

“Milletimizin gözünden düşenin bizim nezdimizde yeri olmaz. AK Parti kadrolarındaki her bir arkadaşımızın bu hassasiyetle, alicenaplıkla, bu gayretle çalıştığına, çalışacağına inanıyorum.

Ankara’da yeni bir değişim ve dönüşümü 1 Nisan’dan itibaren başlatacağız. Hedefimiz eğitim öğretimde kaliteyi yükseltmek, çocuklarımızın gönüllerini de doyuracak bir talim terbiye sistemi kurmak.

PKK, PYD, DEAŞ ve FETÖ’ye kadar karanlık güçlerin besleyip büyüttüğü, üzerimize saldığı ne kadar örgüt varsa hepsinin başını ezdik, eziyoruz.

Ülkemizi ve milletimizi hizmetlere kavuşturmak için gece gündüz çalışırken en çok saldırıya kimden maruz kaldık, en çok engeli kimden gördük biliyor musunuz? Evet, anamuhalefet partisi.

Dünyanın neresinde 9 seçim üst üste kaybedip hala koltuğuna yapışan anamuhalefet başkanı bulabilirsiniz. Senden başka yok. Meşru değilsin. Bir an önce git de şu CHP’nin tabanı rahatlasın.

Şimdi de tutmuş bizim meşruiyetimizi, cumhurbaşkanlığımızı sorguluyor. Bay Kemal, önce sen partinin içindeki meşruiyetini sorgula. Bak şu anda, senin kendi genel başkan yardımcıların bile sana dümdüz çakıyor.

Başkentimize yakışan bir belediye başkanı adayı belirledik. Mehmet Özhaseki, 5 dönem Kayseri Büyükşehir’i yöneten, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nı yapmış bir milletvekilimiz. Hayatı şehircilik ve belediyecilikle geçmiş bir kardeşimizi aday yaptık

Devletimizi daha güçlü kılacağız. Başkentimizi daha güzel yapacağız. Bunu ancak iktidarla uyum içerisinde olan bir belediye gerçekleştirir. Onun için de bu yolda bunu başaracağız”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir