ÇKD-Çağdaş Kadınlar Derneği;Bireysel Silahlanmaya karşı imza kampanyası başlattı

Example HTML page

Çağdaş Kadınlar Derneği Genel Başkanı Sakine Sayar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Helin Palandöken’in Babasının Dernek Genel merkezini ziyaret ederek imza kampanyasına destek istemesi ile başlayan imza toplama etkinliği büyük ilgi görüyor.

İmza kampanyası hakkında gazetemiz Haber Etkin’e bir açıklama yapan Çağdaş Kadınlar Derneği Genel Başkanı Sakine Sayar şu ifadelere yer verdi.

Toplumsal barışımızı tehdit eden bireysel silahlanma sonuçlarını her gün canlarımızın hayatına kastettiğini hepimiz yaşayarak görüyoruz. Bu sorun bireysel olmaktan çıkmıştır, toplumsal mücadeleyi zorunlu kılmaktadır. Her gün ağlayan analarımızın çığlığına sessiz kalamazdık bu nedenle de biz Çağdaş Kadınlar Derneği olarak imza toplama sürecinin için de yer almaya karar verdik dedi.

Talebimiz Toplumsal barışımızı güçlendirmek üzere şekillenmiştir.

Bu haklı talebimize TBMM’nin sessiz kalmayacağına ve çözüm bularak gerekli kanun teklifiyle bireysel silahlanmanın önüne geçeceğine inanıyoruz dedi.

Sakine Sayar sözlerine şu ifadelerle devam etti;

Başlatmış olduğumuz bu haklı talebimize tüm toplum kesimlerinden destek artarak devam ediyor. Herkesi imza kampanyamıza destek vermeye çağırıyorum diyerek sözlerini noktaladı.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adayı Saim Diken de Çağdaş Kadınlar derneğinin başlatmış olduğu bireysel silahlanmaya karşı imza kampanyasına destek verdi.

Saim Diken yapmış olduğu açıklamasın da şu ifadelere yer verdi;

Birçok güzel etkinliğe imza atan Çağdaş Kadınlar Derneği Genel Başkanı Sakine Sayar ve yönetim kuruluna desteğimiz her zaman sürecektir.

Başlatmış oldukları bireysel silahlanmaya karşı imza kampanyasına katılıyorum,Toplumsal Barışımızı tehdit eden bireysel silahlamaya hayır diyorum dedi. 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir