CHP’Lİ GÜRSEL TEKİN: ‘’TÜİK RAMİ KURU GIDA ESNAFINA HİÇ UĞRAMAMIŞ’’

Example HTML page

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin Eyüpsultan da bulunan Rami kuru gıda esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Haber Etkin/ Haber Merkezi

”Rami Kuru Gıda esnafının anlatımını dinledikten sonra enflasyon rakamlarını açıklayan TÜİK yetkililerine gönderme yapan Gürsel Tekin; TÜİK Yetkilileri anlaşılan buralara hiç uğramamış, Ramide bulunan kuru gıda esnafına uğramalarını tavsiye ediyorum dedi.”

Gülsel Tekin’in Rami Kuru Gıda esnafını ziyaretine CHP Eski Milletvekili Çetin Soysal, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Dağan Sarıtaş, CHP Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri, Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolu ve Eyüpsultan Kadın Kolu Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

 ‘’TÜİK RAMİ KURU GIDA ESNAFINA HİÇ UĞRAMAMIŞ’’

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin esnaflara TÜİK’in Enflasyon rakamlarını açıkladığını kuru gıda çarşısında fiyatların nasıl olduğunu esnafa sordu esnaftan gelen yanıt ise hayli düşündürücü oldu.

En az fiyatı artan pirinç %19 artığını, Bulgur ise %30, İçme suyunun ise % 30, Kırmızı Mercimek %50, Sıvı yağ %100 Zeytin yağı %150 arttığını belirtiler.

Rami Kuru Gıda esnafının anlatımını dinledikten sonra Gürsel Tekin TÜİK Yetkilileri anlaşılan buralara hiç uğramamış, Ramide bulunan kuru gıda esnafına uğramalarını tavsiye ediyorum dedi.

Rami Kuru Gıda Esnafının sorunları çözümü için elinden gelen gayreti göstereceğini söyleyen Gürsel Tekin ve beraberindeki heyet ziyaretlerini sonlandırarak çarşıdan ayrıldılar.

”KÜLTÜR BAKANLIĞI TARAFINDAN TARİHİ RAMİ KIŞLASI RESTORASYON’DA BEYAZ ÇİMENTO KULLANILMIŞ”

Rami Kuru gıda esnaflarınca ileri sürülen ve yüzeyden de görülen şekilde görüldüğü gibi Tarihi Rami Kışlası restorasyonunda beyaz çimento kullanılmış.

‘’TEKİN RAMİYENİ MAHALLE VE RAMİ CUMA MAHALLE MUHTARLARINI’DA ZİYARET ETTİ’’

Esnafın sorunlarını dinleyen Tekin daha sonra Ramiyeni Mahalle Muhtarı İrfan Önder, Rami Cuma Mahalle Muhtarları ve Eyüpsultan Muhtarlar Derneği Başkanı Gürol Birkardeşler’i ziyaret ederek halkın ve Mahallerin sorunları hakkında bilgi aldı.

Gürsel Tekin buradaki ziyaretini de bitirdikten sonra beraberindekilerle günün anısına resim çektirdikten sonra bir başka programa katılmak üzere Eyüpsultandan ayrıldı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir