CHP Nişancı Mahalle Temsilciliğinden Göz Taraması

Example HTML page

Cumhuriyet Halk Parti Eyüp İlçesi, Nişanca Mahalle temsilciliği özel bir hastane işbirliği ile ücretsiz göz taraması yaptı.

CHP Nişancı Mahalle Temsilciliğinden Göz Taraması01

CHP Nişancı Mahalle temsilcisi Arzu Altunay ve mahalle komisyonu ile birlikte gerçekleştirdikleri göz tarama ve gözle ilgili sorunları olanları tespit edip anlaştıkları hastane işbirliği ile gerçekleşen muayene ye yaklaşık üç yüz kişi katıldı.

Konu ile ilgili konuştuğumuz Arzu Altunay şunları söyledi;”Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarak başlamak istiyorum Nişancı Mahallesi sakinlerine önceden duyurduğumuz gün ve saatte ücretsiz göz tarama testi yaptırdık. Bugün gün öğlen saatlerinde temsilcilik merkezimize gelen Göz Hastanesinin uzmanları kurdukları iki ayrı tarama cihazı ile yüzlerce mahalle sakinine göz tarama testi yapılmasına ön ayak olduk. Tarama sonucunda gözlerinde bozukluk bulunan kişiler ücretsiz olarak bilgilendirildi ve sağlık kuruluşlarına yine ücretsiz servisler ile sevk edildi. Uygulama mahalle sakinlerimizin yüzlerini gülümsetti. Mahalle sakinleri ise mutluluklarını “önümüzde bir seçim olmamasına rağmen siyasilerin aramızda olmasını taktir ile karşılıyoruz.” diyerek dile getirdi.

CHP Nişancı Mahalle Temsilcisi Arzu Altunay: Bizler halkın arasındayız ve onların sorunlarına dokunuyoruz, bizlerin mutluluğu onların suratındaki ifadedir, siyasi kimliğimizden ötürü yanlış algılar oluşabilir ama bilmek gerekir ki önümüzdeki yıllarda bir seçim yok, biz halkımızı gerçekten seviyoruz ve onlara elimizden geldiği kadar hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

CHP Nişancı Mahalle Temsilciliğinden Göz Taraması (6)

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir