Hadi “Engelleri Aşalım, Birlikte Tost Yapalım”.

Example HTML page

Cumhuriyet Halk Partisi, Parti okulunun bir projesi olan 2 Nisan ”Otizm Farkındalık Günü’nde ”CHP Kadın MYK Üyesi Gülsüm Polat ve bir grup ile Çırçır Mahallesinde bulunan Ahmet Edip Öner,özel mesleki eğitim merkezini ziyaret ederek çocuklarla oyun oynayıp,birlikte tost yediler.

Hadi “Engelleri Aşalım, Birlikte Tost Yapalım” (1)

Parti okulu adına konuşan Kadın MYK  üyesi Gülsüm Polat şunları söyledi; Sevgili Arkadaşlarım, Yoldaşlarım, Sevgili Hocalarım ve Sevgili Çocuklar Günaydın, Gününüz aydın olsun… Bugün, başlangıcında parti okulunun küçük bir projesi olarak düşündüğümüz, ancak bu okulu ziyaretlerimizde içimizde daha büyük adımlar atma isteğine engel olamadığımız bir duygunun gururunu yaşıyoruz. Böylesi özel çocuklarla, bu özel günü paylaşmak bizim için mutluluk kaynağı. Projemizden kısaca bahsetmek istiyorum. CHP Parti okulu eğitimleri kapsamında, okul yönetiminin katılım belgesi vermek için eğitim katılımcılarından çok anlamlı ve bir o kadar da özel bir isteği var. Eğitim sonunda küçük bütçeli bir proje hazırlanması ve bunun uygulanması.

Hadi “Engelleri Aşalım, Birlikte Tost Yapalım” (3)

Biz ekibimizle birlikte projemize “Engelleri Aşalım, Tost Yapalım” adını verdik. Bugün de bunun için buradayız. Burada dikkat ederseniz parti logosu, flama, bayrak vb hiçbir görsel kullanmadık. Çünkü çocuklarımız bizim için partiler üstü, kurumlar üstü bir değerdir. Ayrıca, özellikle de bugüne denk getirerek yarın 2 Nisan “Otizm Farkındalık Günü”ne dikkat çekmek, Otizmin bir eksiklik değil, farklı bir yetenek olarak görülmesi gerektiğini göster mek istedik.

Hadi “Engelleri Aşalım, Birlikte Tost Yapalım” (4)

Bunun için de bu özel çocuklarımızla birlikte bu güzel havanın tadını çıkarıp, tost yapalım dedik. Projemizde manevi destekleriyle burada bizimle olan İlçe Başkanımıza, İlçe Kadın Kolları Başkanımıza, İlçe Gençlik Kolları Başkanımıza ve Yönetim Kurullarına teşekkür ederiz. Ayrıca, bize bu özel okulun kapılarını açan ve sevgili çocuklarımızla bire bir iletişim kurmamızı sağlayan, bana göre tam da bizim gibi idealist olan Okul Müdüremize ve her aşamada bizi yönlendiren çok sevgili öğretmenlerimize, Okul Aile Birliği Başkan ve Başkan Yardımcımıza teşekkür ederiz. En özeli ise projelerin isimsiz kahramanları. Onlar kendilerini biliyorlar. Ben onlara kanatsız melekler diyorum. En büyük teşekkür onlara. Ben ve Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulundan oluşan proje ekibimiz Zöhre Aydın, Nezahat Karslı, Arife Hatunoğlu, Birgül Kemiksiz adına hepinize Tost Festivalimize hoş geldiniz diyorum. Hadi “Engelleri Aşalım, Birlikte Tost Yapalım”.Diyerek sözlerini tamamladı.

Hadi “Engelleri Aşalım, Birlikte Tost Yapalım” (2)

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir