CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek’den ‘’Eyüpspor Taraftarlar Derneği’ne’’ ziyaret

Example HTML page

Spor camiasının içinden gelen ve önceki dönemlerde Amatör Futbol Federasyonun da Başkan yardımcılığı görevin de bulunan CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, ‘’Asırlık Çınar  Eyüpsopor’un’’ Eyüpsultan Bulvarı üzerinde bulunan Eyüpspor Taraftarlar derneğine ziyarette bulundu.

Zeybek’in Eyüpspor Taraftarlar Derneği’ni ziyaretine CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP İstanbul İl Başkan yardımcısı Güler Işıkcevahir, CHP Eyüpsultan İlçe Sekreteri Esra İnci Filizkıran, İlçe Başkan Yardımcıları Filiz Tunç Yıldırım, Hakan Aktaş Ve Hakan Turşak’da eşlik etti.

Gökan Zeybek’i ve beraberindekileri Eyüpspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Bayhan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Muhammed Aras, Fikri Aygen, Ahmet Köşger, Doğan Birtürk, Gökhan Çoktok, İrfan Çeşmecioğlu ve çok sayıda taraftar gurubu karşıladı.

Çaylar içilirken Spor konusunda oldukça deneyimli olan Gökan Zeybek spor’a asla siyaset karıştırmamalı spor ülke toplumumuzu birleştiren önemli bir alan onun için de birlik ve beraberliğimizi sekteye uğratacak şeylerden kaçınmalıyız diye konuşan Zeybek sözlerine şu ifadelerle devam etti;

Kentlerimizde bulunan Amatör Spor Kulüpleri kentin yöneticileri tarafından desteklenmeli özellikle sporcu yetiştirici hocalarımız, antrenörlerimiz yaşam standartlarını da dikkate alacak şekilde maaşlı konuma getirmek durumunda. Çünkü bu hocalarımız çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştiriyorlar. Amotör Spor Kulüpleri’de Kentin yarışan takımlarına sporcu yetiştiriyor ve üretimde bulunuyor. Özellikle bu konuyu önemsiyorum.

Yaşadığımız kentte ne kadar spor alanı ve spor yapan geç var ise o kadar da toplumsal birliğimiz güçlenmiş demektir.

Spor’un yoğun yaşandığı kentlerde suça meylin azaldığını ve sağlık açısından da yapmış olduğumuz devası şehir hastanelerine gerek duymayız. Sürdürülebilir sağlıklı gıdaya erişim ve spor birleştiğinde sağlık harcamalarının da o düzeyde düştüğünü göreceğiz. Dolayısıyla sağlıklı bir toplumun sağlıklı düşünmesini de sağlamış olacağız. Bizlerin ve Kent yöneticilerinin yatırım yapması gereken en önemli alan spor alanıdır dedi.

‘’EYÜPSOROR ARMASI VE EYÜPSPOR TARİHİ KİTABI TAKTİM EDİLDİ’’  

Yapılan sohbet ardından Eyüpspor Taraftarlar Derneği Başkanı ve yöneticileri tarafından Eyüpspor arması, kaşkolü, ve Eyüpspor ve Kulupleri Tarihi itabı CHP İstanbul Millet vekili Gökan Zeybek’e taktim edildi.

Çıkışta çekilen toplu resmin ardından ziyaret sona erdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir