CHP gençlik kolu başkanına gözaltı!

CHP Tokat il gençlik örgütü başkanı Kocaoğlu’da Cumhurbaşkanı’na hakaret kurbanı oldu. Olayı ilginç kılan şey ise bu sefer sadece Erdoğan’ın kendisine değil Eşi Emine Erdoğan’a da hakaret gerekçesi de şikayeti başka bir boyuta taşıyor.

 

CHP Tokat Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet Ali Kocaoğlu Cumhurbaşkanı ve eşi Emine Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle bugün sabah saatlerinde emniyete ifade vermeye çağrıldı ve sonrasında savcılığa sevk edildi. Başkan Kocaoğlun’nun ifadesi sırasında, Tokat ana kademe il yönetici Av. Melih Yardımcı, Önceki dönem Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılarından Devrim Gül ve Gençlik Kolları İl yöneticileri başkanlarını yalnız bırakmadılar.

Başkan Kocaoğlu İfadesinde; ”Ben Facebook sayfamda paylaştığım bütün sözlerimin arkasındayım. Kişi Türkiye Cumhuriyeti’ne hakaret ettiği için sinirlerime hakim olamadım ve böyle bir paylaşımda bulundum. Bugün bizi ifade vermeye çağırdıkları gibi, günü geldiğinde bunların hesabını soracağımızı ve aynı şekilde ifade verme sırasının onlara geleceğini belirtmek isterim.Ben yapmış olduğum bu paylaşımlarda hakaret olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Ayrıca Mehmet Ali Kocaoğlu’nu gözaltına alınmasının ardındından CHP Tokat Gençlik Kolları Yönemi adına açıklama yapan Bülent Çakır, ” Kocaoğlu’nun gözaltına alındığını duyurdu” ve şunları ifade etti; ” Günün erken saatlerinde Gençlik Kolları İl Başkanımız Mehmet Ali Kocaoğlu facebook sayfasında yapmış olduğu bir paylaşımda Cumhurbaşkanı ve eşi Emine Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Memleket yangın yeriyken, ülkenin başkentinde bombalar patlarken, Hükumetin başka işi yokmuş gibi ülkenin geleceği olan gençleri sindirmek adına gözaltılar yaptırıyor, bizleri korkutmaya, yıldırmaya çalışıyorlar. Bizler Gençlik Kolları başkanımızın söylemiş ve paylaşmış olduğu bütün sözlerin altına imzamızı atıyoruz. Bizleri yıldıramayacaklar, korkutamayacaklar. Hesap sormaya devam edeceğiz. Elbet bu devran dönecek, bugün bizleri gözaltı yaptıranlar,savcı karşısına çıkartanlar; Adalet önünde hesap vereceklerini sakın ola unutmasınlar. Bizim korkusuzluğumuz onların korkusu olsun.” dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir