CHP Eyüpsultan ilçesi, Kültür ve Sanat Komisyonun ‘Eyüpsultan’a Bahar Geliyor’ Fotoğraf yarışması ödül töreniyle sona erdi

Example HTML page

‘Eyüpsultan’a Bahar Geliyor’ Fotoğraf yarışması ödüllerin sahiplerini bulmasıyla sona erdi.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Kültür ve Sanat Komisyonunun 16 Mayıs 2020 – 7Haziran 2020 tarihleri arası 15-30 yaş arası fotoğraf yarışması‘Eyüpsultan’a Bahar Geliyor’ Eyüpsultan İlçesinin eşsiz Kültür ve tarihi mekanı Pierre Loti de düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Yarışmaya katılan 68 fotoğraftan ilk on sıraya giren yarışmacılara katılım ve teşvik sertifikası verildi ilk 4 e giren fotoğraf ise jüri özel ödülü ile ödüllendirildi.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Kültür ve Sanat Komisyonunun düzenlediği Eyüpsulta’a Bahar Geliyor 1’inci amatör fotoğraf yarışmasının jürisi şu isimlerden oluşuyor ; Alberto Modiano Fotoğraf Tarihçisi ve belgeselci , Aysun Akyüz yönetmen ,Cem Sertesen belgesel yönetmeni ve fotoğrafcı ,Tuğba Diner yapımcı ve sanat yönetmeni , Doğan Sarıtaş CHP Eyüpsultan ilçe Baskanı

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Kültür ve Sanat Komisyonu 15-30 yaş arası fotoğraf yarışması törenine CHP İstanbul İL Başkanı Canan Kaftancıoğlu,CHP İstanbul İL Başkan Yardımcısı Saniye Yurdakul,CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş,CHP Eyüpsultan Belediye Meclisİ Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar, İBB ve Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Gülsüm Polat,Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri Sema Balcı,Emine Çelik,Veli Güngör,CHP Eyüpsultan İlçe Kadın Kolu Başkanı Arzu Altunay, Eyüpsultan İlçe Geçlik kolu Başkanı Taylan Parlak , 2019 CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Emel Bilenoğlu, CHP Eski İlçe Başkanı Memet Sevim ve Koranavirüs Salgını dolayısıyla sınırlı Sayıda Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte yarışmacılar katıldı.

Ödül töreninde Alpaslan Karamemişoğlu,Deniz Ceylan,Sude Karahasan davetlilere güzel bir müzik dinletisi sunumunda bulundu.

Müzik Dinletisi

Ödül töreninin sunumunu CHP Eyüpsultan İlçe Başkan Yardımcısı Filiz Tunç Yıldırım gerçekleştirdi.

Töreninin İlk konuşmasını Kültür ve Sanat Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yapımcı ve Sanat Yönetmeni Tuğba Diner yaptı.

Tuğba Diner Konuşmasın da şu ifadelere yer verdi;

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Saniye Yurdakul Yapmış olduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Törenin üçüncü konuşmasını gerçekleştiren CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş şu ifadelere yer verdi;

Törenin son konuşmasını yapan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu konuşmasın da uzun yıllar sonra bir ilk olarak pandemi sürecine rağmen bu etkinliği düzenleyen ve bu etkinliğe resimleriyle katkı sunan herkese teşekkür ederim gerçekten olağan üstü bir gayreti gerektiren anlamlı bir çalışma dedi.

Kaftancı oğlu konuşmasına şu ifadelerle devam etti; Pandemi dolayısıyla yeni il binamızın tatilat işlerine ara vermiştik şimdi yeniden başlıyor.Komisyon Yönetiminden ve İlçe Başkanımızdan rica ediyorum bu resimleri bize gönderirse gelecek genç nesil’e ışık tutması için il başkanlığımızın bir bölümünde sergilemek istiyorum diyerek sözlerini bitirdi.

Ödül Törenin de Birinci gelen resmin seramik üzerine işlenmiş plaketi İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş Tarafından Çanan Kaftancıoğluna verildi.

Ödül Treninde Dereceye giren resim sahiplerine sertifikalarını ve ödülleri verilirken, Jüri Üyelerine de Plaketleri CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftamcıoğlu tarafından takdim edildi.

”Dereceye giren resim sahipleri ise su isimlerden oluştu”

1-Furkan Berkay Bostancı

2- Ahmet İnan

3- Elif Nur Çepni

4-Mansiyon ödülü Sercan Canik  

5-Serkan Vural

6. Dilara Zengin

7. Umur Türkay

8. Esra Vural

9. Berra Serra Akdeniz

10. Batuhan Geğin

11. Esra Vural

Ödüllerin Verilmesiyle Ödül töreni Pandimi dolayısıyla kısa tutularak erken  bitirildi.

Etkinlikten kareler

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir