CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı aday adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu;Yerel Basın ile buluştu

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı aday adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu;Yerel Basın ile buluştu.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı aday adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu 31.10.2018 Çarşamba günü saat 10.00 da Eyüpsultan’da bulunan Mihmandar restoran’da düzenlemiş olduğu kahvaltı da yerel basın ile bir araya geldi.

Hüseyin Selami Çelebioğlu toplantıda şu ifadelere yer verdi…

Yerel Basınımızın değerli temsilcileri davetimi kırmayarak düzenlemiş olduğumuz toplantımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ederim .

Hepinizin bildiği gibi 14 Ekim 2018 pazar günü Siyaset yaptığım CHP’den Eyüpsultan Belediye Başkanlığına Aday adayı olduğumu açıklamış idim,bu toplantıma katılarak sesimizi Eyüpsultan kamuoyununa duyurduğunuz için siz yerel basınımızın değerli temsilcilerine tekrar teşekkür ederim.

Yerel Basının önemini biliyorum, kendim de medya sektöründen geldiğim için çok daha yakından biliyorum, çok güç koşullarda görev yapıyorsunuz.

Sizlere şunu net bir şekilde söyleyebilirim Allah’ın izniyle vatandaşlarımızın da isteği ile Partimiz, CHP Eyüpsultan Yerelin de ve İstanbul da 31 Mart 2019 yerel seçimlerin de iktidar olacak ve bu sorunları ortadan kaldıracağız dedi.

Hüseyin Selami Çelebioğlu yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından yerel basın temsilcilerinin’den Eyüp Haber- Cengiz Oylum,Haber Etkin-Ramazan Yiğit,Medya Haliç-Hakan Hapçıoğlu,32 Gün Haber- Deniz Sevük,Kent Yaşam- Fidan Uğur Selman’ın sorularına, yanıtında şu ifadeleri kullandı.

Kent Yönetimin de inisiyatif kullanacak kişi konunun uzmanı olmalı,kimse kafasına göre çalışma yapmamalı dedi.

Haber Etkin- Ramazan Yiğit;
Eyüpsultan İlçesinin kötü yöneltiğini söylediniz,peki bu kötü yönetim şeklini hangi yöntemi uygulayarak iyileştireceksiniz ?

Hüseyin Selami Çelebioğlu;
Tersini yapacağız Kentli vatandaşlarımızın istemleri doğrultusun da doğru inisiyatif kullanarak gidereceğiz.

Haber Etkin-Ramazan Yiğit;

Hepimiz biliyoruz ki Eyüpsultan Tarihsel ve kültürel açıdan yerel sayılmayacak kadar önemli küresel etkisi de var,Kültürel açıdan baktığımız da mevcut yönetim anlayışını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Hüseyin Selami Çelebioğlu;

Kültürel açıdan baktığımız da mevcut yönetim anlayışı sıfır bile diyemiyorum sıfırın çok çok altında diyebilirim. Biz bu kötü anlayışı değiştirmek için adayız.

Haber Etkin- Ramazan Yiğit;

2014 yerel seçimlerin de CHP Eyüp Belediye Başkanlığına atandınız,sonradan geri alındınız,geri alınmanızın gerekçesi ne idi?

Hüseyin Selami Çelebioğlu ;

Hiç bir gerekçe yok sadece bana söylenen Büyükşehir Belediye Başkanı Aadayımız Mustafa Sarıgül’ün istemediği idi.Başka bir gerekçe yok.

Üyesi olduğum Partim CHP görevlendirdi Kastamonu’da öyle Milletvekili adayı oldum. Verilen görevi kabul etmemezlik yapamazdım.




Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir